Sevgilimle kavga ettik ben aramayı düşünmüyorum ve ona çok sinirliyim arayınca hemen acmalımıyım pişman etmek için ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Simdi sinir olacak cocuk alkol alacak sonra yakın bi arkadaşına gidecek seytana uyacak bi baktım senin ki elin karıları ile hoşuna gider mi
Oha ohaaa ne alaka ya insanın içinde varsa yine yapar benmiyim engel
Yapar yapar Şu an sahibi yok cocugun elinde bahane hazır
Yasak var nerden bulcak o şimdi karıyı kızı 😂
Bulursa üzülen sen olursun
Beni sevmiyosa bulur zaten
Seviyor diyede sonsuza kadar peşinden kosaçak degil in şu kaf dağında
Aramıyo beni napim
Hep ben mi arıcam 3 gün oldu bugün aramadı
Ooo eski enişte hızlı cıkmıs 3 günde valla neyse sana gecmiş olsun
Gitmek isteyeni tutamam
Korkuyorum kendimden 2 dk da yuva yıkıyorum cok serefsiz olmaya başladım ben 🤣
Demekki erkekler böyle yani dürüst olun zaten
Yok bu bana özgü bir şey herkesin icinde bi cocuk var benim cocuk biraz it ondan dolayı
Anladım bekar evinde kalıyo arkadaslarıyla
Ooo ortam da süper adaptandır eve birisi kız atınca diğerleri evden gider
Of sus ya aglıcam
Yok ya simdi aglama da sen genede ararsa ac bi hesap sor senin gibi bir hanımefendiyi neden üzmüş kapış
Mal çünkü
Olur olur daha neleri olur kabulleneceksin veya terk edeceksin
Tamam
Eğer o hatalıysa. Hemen açma bir iki kere arasın. Sonra yine ararsa Aç bu sefer yüz vermeden konuş. Eğer özür dilerse normal konuşmaya devam edebilirsin kuzum
Ya 3 gün oldu aramadı napıyodur
Aldatıyomudur
Hayır aldatıyor diyemem ama. Seni takmıyor ve o kadar sevmiyor. Bak sana yemin ederim. Seven erkek her ne olursa olsun istersen ağzına sç yine arar peşinde dolaşır bunu sakın unutma meleğim ❤️
Ve evliliğim güzel geçşin adam gibi birini bulayım diye düşünürsende (peşinde pervane ) olacak bir erkekler ilişkini sürdür derim. Bu erkekler hala yaşıyor umarım denk gelirsin ❤️
Bak benim duvarıma gir diğer soruma bak neler yasadıgımı yazdım güvenim yok ona seviyorum da ama şu an gerçekten meraktan ölüyorum ama aramam o kadar da inatım
O beni merak ediyomudur odamı inadından aramıyo bilmiyorum oda benden mi bekliyo oda diyomudur beni sevse arardı diye
Bak bebeğim erkekler kadınlar gibi detaylı düşünmez. Ve aramak isterse o anda arar. Benim gibi düşünüyormudur diyorsun onlar ince düşünemiyor. Çok istese arar kuzum beni dinle. Ben tecrübeliyim.
Ararsa acmalımıyım
3 gün aramamış. Yinede kendin bilirsin
Açma sürünsün diyosun
Bide evlenince düşün sen küssen bu senin gönlünüde almaz. Benim eşim ben suçlu olduğum halde gelir benim gönlümü alır. Seninki değişmez bununla ciddi düşünüpte evlensen birde seni böyle üzeceğini düşün. Azıcıkta ileriyi düşün mantıklı düşün balım❤️
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için ❤
Rica ederim ne demek ❤️💕
2 gün açma
3 gün oldu bugün aramadıkii
Bekle bi süre daha
Biriktiriyorum zaten o aramadıkca çok pis patlıcam veya hiç acmıcam
1 hafta can çekiştir
Ya bi kere arayınca ben acmadım dönmedim diyede oda aramazsa
Aramazsa zaten sevmiyordur
Bişe sorabilirmiyim ya erkekler kavga edince napıyolar kafamı dinliyorlar yoksa başka kız arayışına giriyolarmı niye aramıyolar
Erkekten erkeğe değişir. O çocuu birine denk gelirsen seni dakikasında unutur sen umutla onu beklerken o sonraki limana yanaşmıştır bile
Açmaa