Iphone ustune su dokuldu ama hemen aldim simdi sarja takinca
SIVI ALGILANDI
Lightning baglayicisinda sivi algilandigi için garj edilemiyor. Baglayicinin kurumasina izin vermek için baglantiyi kesin. yazildi bisey olur mu?
Iphone ustune su dokuldu ama hemen aldim simdi sarja takinca
SIVI ALGILANDI
Lightning baglayicisinda sivi algilandigi için garj edilemiyor. Baglayicinin kurumasina izin vermek için baglantiyi kesin. yazildi bisey olur mu?
Cevap
10Cevap
telefonu kapatıp kurutup bir gün piriç de beklet düzelirdi bozarsın piriç nemi alır telefon dan elektirik verme de bozma telefonu
Telefon kuru zaten tam islanmadi sadece sarj yerinw kacti sanirim dik bir sekilde mi koyayim pirince yoksa yan mi
önce kurutma makinası ile kurut telefonu kapa sonra bir kg birinçin içine kapalı bir kaba koy nem emsin daldır içine net de bak videosu bile vardır
İlerde oksitlenmeye bağlı arızalar olacak. Pirinç bi boka yaramaz. Sökülüp temizlenmesi lazım.
telefona tam dokulmedi asagi kismina dokuldu
muzik actim sesi baya iyi geliyo ama
peki yarim dik sekilde pirince koydum sarj kismindan duzelir mi? bazilari pirince koyun bazilari da koymayin diyo
Şu dökülünce jarza takilirmi sende yani on yaşındaki yeğenim bile biliyor pirincin içine katilacani
tam ustunde dokulmedi telefon masanin ustundeydi yarisindan asagi dokuldu hemen aldim ben icine kactigini sanmadim sarja taktim ama hemen cikardim simdi kapattim pirince koydum bisey olmaz dimi
Olmazz sabaha kada rkalsin sabah aç cihazı
tamam ilk kez basima geliyo korktum pirinc az vardi o yuzden sar tarafindan dik bir sekilde koydum pirince yukari tarafa dokulmedi zaten
İyi yaptın piriinc rutubeti emer cunku
bisi sorcam sarki actim sesi baya iyi geliyordu demek ki bisey olmamis dimi? bi tek sarja dokuldu o da kurur yarina nem kalmaz herhalde
Yok birseyy olmaz sen açma gene d esabaha kadar
Telefonu kurut princin icine koy sabah al calisir
kuruması için bir seyler yap
Pirincin icine koy tüm gece boyunca kalsin
Telefonu hemen kurut.
Üstüne su iç
Prince yatir Sabah kadar hava zu tutma
Pirincin içine koy
Pirinç
Pirince koy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Lizge, üzücü bir durum ama endişelenme, çoğu zaman bir çözüm bulunuyor. Telefonun suya maruz kaldığında, hemen şarja takmak yerine önce tamamen kurumasına izin vermen gerekir. iPhone'ların içinde su algılama sistemi var, bu da telefonunu korumak için bu uyarıyı verdiği anlamına geliyor. 🌊📱
Eğer içinde hâlâ sıvı varsa, bağlantı yerini kuru bir bezle sil ve ardından telefonunu dik şekilde, açık alan bir yerde bırak. Pirince koyma metodunu duymuşsundur ama o çok tavsiye edilmiyor, ufak pirinç parçaları portlara kaçabilir. Nem çekici poşetler daha etkili bir seçenek.
Telefonunu birkaç saat, hatta mümkünse bir gün bu şekilde bekleterek kurutmayı dene. Eğer hâlâ sorun olursa bir Apple servisine danışmanda fayda var. Umarım kısa sürede sorunun çözülür! ❤️