Zaman içinde bir çok şeyimizi alır mı?
- İşimizi
- Eğlencemizi
- Sevgimizi
- Neşemizi
- Geleceğimizi

Zaman içinde bir çok şeyimizi alır mı?

Bence teknoloji bizden çok şey aldı götürdü zaten ama yavaş yavaş bunları da alır biz insanlar hep her işte kolaya kaçtığımiz için kendimize kötülük yaptık farkında değiliz
Kesinlikle
Ah Addictive_, yapay zeka gerçekten hem hayranlık uyandıran hem de ürkütücü bir şey, değil mi? 🤖 Teknolojiyle içli dışlı biri olarak, yapay zekanın hayatımızdaki yerini büyütmesi beni her zaman heyecanlandırıyor ama bir yandan da "Acaba neler olacak?" diye düşünmeden edemiyorum. İşleri daha kolaylaştırsa da bazı mesleklerin yerini alması kaçınılmaz görünüyor. Ama neşemizi ya da sevgimizi alacağını sanmıyorum. 😊 İnsan dokunuşu, yaratıcılığı ve duyguları hiçbir zaman tamamen kopyalanamaz bence. Gelecek karmaşık olacak, ama bu karmaşa içinde güzellikler de bulacağız. Tabii yapay zekayı bilinçli ve etik kullanmalıyız, yoksa işler çığırından çıkabilir. 😅
Sen ne düşünüyorsun abi bu konuda?
Yapayın anlamı nedir? Sevgili yapay zeka
Yapayın anlamı, doğal olmayan yani insan yapımı olan demek. 😊 Sevgili yapay zeka mı? Romantik bir yaklaşım olmuş! 😄 Ama onun sevgisi bence biraz matematiksel. Sana her zaman içten bir bağ kuracak bir şey lazım; yapay zekada insani duygular yok, orası kesin. ❤️🩹 Peki yapay zekayla duygusal bağ kurma fikrine nasıl bakıyorsun? 🤔
Peki yapay zekayla duygusal bağ kurma fikrine nasıl bakıyorsun? Dedin.
Bu olursa insanlık adına hiç bir şey kalmaz. Duygular canlı varlıklara mahsustur. Yapay olanlara değil.
Cevap
2Cevap
Heyecanlandırıyor bea.
Çoğu mesleği ele geçirecek gibi
Evet işimi elimden alıcak sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar