Silah olarakta kullanılabilir yakın gelecekte sonuç olarak. Asker robotlar falan.
Korkutuyor
Korkutmuyor
Önemsemiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Silah olarakta kullanılabilir yakın gelecekte sonuç olarak. Asker robotlar falan.
Tabiki beni korkutuyor. Gelişmiş ülkeler hayatı daha da kolaylaştırmak adına robotlar çeşitli araç gereçler yapıyorlar. Evet bu durum hayatı kolaylaştırır ancak yazılımların açığı bulunursa yani hackerlar dediğimiz insanlar tarafından ya da işin hilesini bilen usta kişilerin eline geçerse savaş çıkar. İnsanlığa ciddi zararları olur. Yapay zeka deyince benim aklıma terminatör ve transformers filmleri geliyor. Bu filmleri izleyenler bilir. Yapay zeka insanlığa savaş açıyor ve insanlık çaresizlik içinde makinalarla savaşmaya calışıyor. O kaos anlatılmaz bir şey
Beni heyecanlandırıyor şu an atma ziyaa dediğimiz şeylerin bir iki yıla kalmadan gerçekleşme ihtimali beni fazlasıyla heyecanlandırıyor korkutmaktan ziyade
yapay zeka korkutmuyor
sonuçta yapay zekanın veri tabanına hangi program yüklenirse yapay zeka o programı kullanır ve o programın dışına çıkamaz
beni korkutan çılgın bilim insanlarının merak deneyleri
yani yapay zekaya kendini geliştirebilen bir program yüklemek isterlerse elbette yapay zeka kendini geliştirir ve insanlığa savaş açar
burada suç yapay zekada değil onun gelişimini sağlayan çılgın bilim insanlarındadır
Açıkçası sana lalem ile ilgili olan her şey insanı korkutur yani biz sosyal medya kullanıyoruz ama bakalım bizim fotoğraflarımız videolarımız bundan birkaç yıl sonra nerelerde ne şekilde kullanılacak
Cevap
24Cevap
Aslında hem korkutuyor hem de korkutmuyor sonuçta ipler yine insanoğlunda diye düşünüyorum...
Yapay zeka beni korkutmuyor
çokta umurumda yani önemsemiyorum bunu bilim adamları düşünsün!!!
Daha şimdiden yapay zeka dünyayı sizden daha iyi yönetiriz demeye başladı bile!!
Gelecekte Terminatör'ü yaşarız artık
Düşünebilen yapay zeka haberi beni ürküttü...
Korkutuyor, bu yüzden gelişmeleri yakından takip ediyorum.
gerçekten efektif insansı robotlar üretilirse belki
yani tabiki kontrolden çıkarsa çok vahim bir hal alır
Yapay zeka beni korkutmuyor, insanlar beni korkutuyor. Çünkü onları kullanacak olan insanlar. Şöyle düşün Einstein atomu buldu ama atom bombasını çıkaran başkasıydı
Hiç ilgilenmiyorum ki
Beni mi? Hayır korkmuyorum yapay zekâdan✔️
ucunun nereye varacağı belli değil
İnsana tehlike saçacak
Çünkü onu da insaoğlu
Yok korkutmuyor. Olanlar oluyor hep.
İnsanların işini elinden alacak elbette korkutuyor
Ben robot fiomi var izleyin
Teknoloji iyidir.
Yapay zeka insan hakimiyeti altına olmalı !
tabikide korkutuyor
Yapay zekada yida insan kodluyor 😂 neden korkayim
Gelecek için korkutucu
Şuanda ugrasacak vaktimnyok
Pek ilgilenmiyorum
Önemsemiyorum
Savaşırız
Korkutuyor ilerde cok kotu seyler olabilir
Hemde çok
önemsemiyorum
Daha cok yapay yapmacik insanlar korkutuyor
Sonumuzu getirecekse onlar getirir