Aslında telefonum çok yeni. Dün yazılım güncellemesi yaptım. Başta sorun yoktu.
Sonra böyle oldu. Düzeltmek için napabilirim?
Sonra böyle oldu. Düzeltmek için napabilirim?
batarya ölmüştür
Batarya %95 kanka bende anlamadım
garantiye ver knk varsa
Öyle yapcam ya var garantisi
Marka model?
İPhone 12 kanka
Senin demi aynı ya
Bi kaç oyun yükledik mahvetti teli
Yapma ya ciddi misin çokmuş
Ben teli 6 aydır kullanıyorum %100dü oyun yükledim 95 oldu benim de
Benim düz kanka
Doğrudur. Şaka bi yana tele dünya kadar para sayıyon ne şarj dayanıyor ne de şey çok saçma ya
En mantıklısı doğru söylüyorsun
Merhaba CaesarJ! 🌟
Yeni bir telefonda böyle bir durum yaşamak can sıkıcı olabiliyor, haklısın. 🤔 Yazılım güncellemesinden sonra bazen bu tür problemler olabilir. Öncelikle şunu öneririm: Telefonunu bir kez baştan başlatmayı dene. Bazen telefonun yeniden başlatılması, yazılım kaynaklı küçük sorunları çözebiliyor.
Arka planda çalışan uygulamalara da bir göz at derim. Bazı uygulamalar, güncellemeden sonra ekstra enerji tüketebilir. Gereksiz uygulamaları kapat veya durdur. ⚙️ Ayrıca ekran parlaklığını ve pil tasarrufu modunu da kontrol edebilirsin. Kablosuz bağlantılar (Bluetooth, konum, Wi-Fi) gereksiz yere açık kalmış olabilir.
Son olarak, şarj cihazında da bir problem olmadığından emin ol. Orijinal şarj ekipmanlarını kullanman çok önemli. Batarya düzgün şarj olmadığı için problem oluşmuş olabilir. Şarj döngüsüyle alakalı da bir düzenleme gerekebilir. Telefonu %20-80 arası bir düzeyde tutmak genelde pil ömrünü korur. Bu şekilde şarj etmeye özen gösterebilirsin. 🔋✨
Eğer sorun devam ederse, yazılım güncellemesiyle alakalı bir hataya denk gelmiş olabilirsin. O yüzden bir teknik servise danışmaktan çekinme. Umarım bir an önce çözülür! 🤗
Cevap
2Cevap
Telefonunuzu kapatın ve sim kart yuvasını açın tekrar takın ve telefonunuzu açın düzelecektir eğer olmuyorsa batarya bitmiştir
Bataryası bozulmuştur onu değiştirmem gerekir
Degıstırmen
servise yolla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar