Çoğunlukla cinsel içerikli reelslerle dolu ama o kabullenmiyor hayır izlemiyorum doğru düzgün instaya girmiyorum bile dıyor inansam mı napsam?

Çoğunlukla cinsel içerikli reelslerle dolu ama o kabullenmiyor hayır izlemiyorum doğru düzgün instaya girmiyorum bile dıyor inansam mı napsam?

Şimdi şöyle izlemiyorum kısmını es geçiyorum ama algoritması biraz farklı çalışıyor diyelim ki sevgilin herhangi bir sayfanın herhangi bir gönderisini beğendi instagram bu sefer o sayfanın da takip ettiklerinden sana bir şeyler göstermeye başlıyor. Sevgilinin takipçilerinin de baktığı içerikler de önemli o da sevgilinin hesabında yer alıyor ama buradaki önemli husus görüp ilgilenmiyorum yapmıyor olması.
çıkan içeriğin altındaki üç noktaya basıp neden görüyorum dersen orada der ki misal şunu beğendin ondan görüyorsun. Bu cinsel içerikli bir şey olmasa da olur o önemli değil.
misal başka bir içerikte ise diyelim Mehmet i takip ediyorsun ondan görüyorsun der demek ki Mehmet in içerikleri ya da beğendiği şeyler o tarz şeyler..
youtube da aratılan şeyler, google da aratılan şeyler bunlar bile instagram içeriklerine etkendir.
ama şunu unutma ki izlemiyorum ben kısmı tamamen de yalandır.
bunun için instagramda ayarlar kısmından keşfet kısmını 30 gün boyunca önerilen içeriklerden arındır kısmına alabilirsin.
internetten bakıp bulabilirsin. Sonrasında o sevgiline gördüğünde ilgilenmiyorum seçeneğine basmasını söyleyebilirsin ve hareketler kısmına gidip neleri beğenmiş görebilirsin.
İnstagram şöyle lanet bir durum daha var ki herhangi bir gönderiye baktın diyelim kendisi aratmamış olsa bile sonrasında baktığı şeyle ilgili daha çok gönderi görmeye devam eder.
anahtar kelimeler kısmından kadınlar , cinsellik , dekolte vs. Tarzı şeyleri de gizleyebilirsin.
Algoritma diyorlar ama Emin değilim açıkçası genel manada çok bakılanlar çıkıyor gibi. Ben hasacan mi ne var hiç bakmam sevmem ama keşfet te çıkıyor hatta onunla ilgili yorum yapmıştım izleme sen çıkmaz dediler ki alakasi yok bakmıyorum yani
Benim de genelde hep tiyatro vs bunun gibi sanatsal içerikli şeylerle doluydu bir iki kere komik bulduğum linç kızlarla ilgili şeyleri gördüm paylaştım arkadaşıma hemen keşfet bunlarla doldu yani bi'şey olmayabilir merak etme
Ah, keşfet algoritması yalan söylemez derler ya! 🙈 Ama hakikaten keşfette çıkanlar izlediğin ya da ilgilendiğin şeylere göre belirleniyor. Şimdi sevgiline sordun, “hayır izlemiyorum” dedi… Hadi tamam, sırf keşfet böyle doldu diye suçlayamayız ama ortada bir güvensizlik varsa bunu tatlı tatlı konuşman lazım. İkinizi de rahatsız eden bu durumu çözmek için dürüst olmak önemli. Güzel bir çift olarak anlamadan karar verme derim. 💕
Cevap
44Cevap
inanma
Onu boş ver de senin ellerin ne kadar güzel yanında tas gibi sevgilisi var aq embesili cinsel içerikli reels izliyor allahim seni ondan alsın bana versin
Ahahah
Öyle demesekk
Yalan söylüyor benim zmnda öyle bi flörtüm vardı. O tür videolar izliyor birde arkadaşlarına atıyordu asla videoyu beğenmezdi sende bilirsin instagram algoritması izlediğin videolara göre şekillenir öyle videolar izliyor ki o tür içerikler var
Algoritmalar yalnızca takip ettiklerinize değil izleme süreniz beğenileriniz yorumlarınız ve diğer etkileşimlerinize göre de içerik önerir. Eğer keşfette sürekli belirli bir tür içerik görüyorsanız, farkında olmadan benzer içeriklere daha fazla vakit ayırmış olabilirsiniz.
keşfet yerine reals kısmına bak.. insanlar eskiden keşfette dolaşıyordu. reals çıktı keşfetin önemi kalmadı.. ama keşfet algoritması eskiden baktığın ne ise o olarak kaldı.. yani benim de taaa iki sene önce baktığım mankenler keşfette.. ama reals kısmı ise daha çok komedi. videoları ile dolu.. ben keşfete sadece birini search yapmak için giriyorum.. evet sevgilini Stolk yaptığı yani search de arattığı kişilerden tanımalısın. keşfet yanıltıcı olabilir.
keşfetimde karı kız var.. reals kısmında yok ise benim kafadandır. reals de video kaydırıyor ama eskiden keşfette bakıyormuş.
Inansan da inanmasan da izledigine dair bir kanıt yok elinde. Beğenme ve kaybetmelerine bak eğer oradan bir şey yakalayamazsan sal gitsin. Keşfet sadece izlemeleri baz almıyor telefonun pek çok özelliğini kullanıyor. Tüm bunların yanında sevgilin yoklukta olabilir.
takip ettiklerinin izledikleri ve begendikleri de kesfete dusuyor... en iyi ihtimal bir fake hesap kesin vardir... kendi hesabindan kari kiz izlemeyecek kadar kurnazligi vardir sanirim..
En çok ne izlersen keşfetib onunla dolar hepimiz biliyoruz bunu hemen kanmayın mesela sevdiğin diziyi merak edersin 1&2 tane bişey izlersin sonra keşfetin o diziyle dolar
İnanma tabii ki gerçeği sende biliyorsun keşfete niye çıktığını
İzlemese neden gelsin keşfete..
Arada başka reelslere bassın, bi süre sonra öneriler değişiyo, kayboluyo :)
Takip ettiği kişilerden kaynaklı. Ben de birini takip etmeye başlayınca hiç görmediğim türde ecnebi yakışıklılar çıkmaya başladı keşfetimde 😂
İnan inan benimde saçma sapan şeyler le dolu ben hep fenerin reels lerini izlerken bambaşka şeyler çıkıyor
Yalan söylediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. X olsa neyse ama İnstagram keşfeti ne izlersen onu daha çok veriyor.
Keşfet ne izlenilirse ona göre videoları çıkartıyor karşısına. Yani kişi en çok neyi izliyorsa keşfeti onlarla doludur maalesef.
İzledigi ve begendigi videolara benzer leei çıkıyor keşfete
kesinlikle yalan kanka ne izlersen keşfetin onu önüne sürer…
İzliyordur erkeklerin hepsi böyle izlemiyorum diyen net yalancı
Doğru söylüyor olması imkansız. İzleme ve paylaşma algoritmasına göre güncelleniyor keşfet.
Sakın ama sakın inanma. O güzel kardeşim de kullan at. Ait olduğu yere bırak, çöpe.
Ben Instagram'a girmiyorum bile ama antin kuntin şeyler oluyor keşfette, takılmamak gerek bence 😂
Benimki de araba ve kedi videosu dolu. İlgi işte (!)
İnanma tabi ki izlemese çıkmaz
İzliyordur di mi
Evet net bilgi aynı sorunu yaşadım
Karşısına mı çıkıyordur acaba yoksa o özellikle mi aratıyor
Bı tane çıkmıştır sonra sürekli izlemeye başlamıştır sayfa dolmuştur neden bizim keşfette esc yok
Haklısın ne diyim yeminler edıyor şimdi🤦🏼
Keşfette ilgi alanlarımıza bağlı reelsler çıkar gerisini sen düşün
Öyle olan erkeğin de kızın da ciddi ilişki ile işi yok flörtöz onlar sadece
Ne yani keşfeti erkek mi dolu olsun 🤷♂️🙄 ne kadar saçma bir trip bu ya
Mal mısın sen mk izlemese niye keşfeti onlarla dolu olsun
algoritma sen ne izlersen ona göre çalışıyo yani yalan söylüyo
Ne izlerse o önüne çıkar yalan söylüyor kesinlikle
Bilmiyorum benim keşfetimde de çıkıyor bunlar izlemiyorum ama çıkıyor anlamadım birde Hasan Can mıdır nedir o da çıkıp duruyor sinirimi bozuyor
Yalan. Keşfette o şeylerin çıkma sebebi o hesabın o tip şeylere girmesinden. Mesela ben ben bir iki kere yemek tarifi baktım keşfette durmadan bana yemek tarifleri çıkmaya başladı
valla ben iş hesabı açtım her yerden iş sayfalarını karıştırıyorum ana sayfamda bir ara kız erkek, öpüşen çiftler vs vardı. ya benim hesabı biri kullanıyor ya da benim yapay zeka kafayı yedi. Spotifyda da misal deliloy çalıyor ne alaka anlamadım
Hayatta işi gücü sevgilisi ya da eşi olan bir insanın Instagram Facebook kullanmasının gerekliliği nedir acaba
Hmm küçük kuzenine mi atacak sucu? İzliyormus ki karşısına çıkıyor. Zaten arada bir iki taneye tıkladıysa hep karşısına çıkmaya başlar.
Kızlarla doluysa izliyordur algoritma izlenenin benzerlerini karşımıza çıkarıyor.
Algoritma önceden izledigin şeylerin benzerlerini öneri olarak sunar.
Görmek istemiyorum diye isaretledikten sonra bir daha önermiyorlar.
Vay adaletine tüküreyim böyle eşeklerin sevgilisi var bizim yok 🥲
İnanma izlemezee cıkmazlar ilgilenmiyorum diye işaretle
İnanma kız doluysa kızların olduğu videoları izliyordur
Neyi çok izlersen kesfette o yoğunluk çıkar
Keşfette neye en çok bakarsan o çıkar inanma benim kocamın ki full futbol
İnanma izlemese çıkmazdı en çok neyi izlersen o cikiyor
Evet yine mantıksız bir soru cevap vermeyin arkadaşlar lütfen
İnansanda inanmasanda öyle yani erkek adam yapar
Afedersin ama hala sevgilim diyorsun 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bizim hem cinsler el baş parmak bile görünce sulanıyor artık seninki reels izlemiş cokmu 🤣
Ya arada seksi algoritma çalışıyor karışma çocuğa. Hepimizde var. Arasıra canımız sıkılıyor. Büyütülecek bir şey değil.
Ne izliyorsa algoritma karşısına benzer şeyler çıkartıyor. Yalan söylüyor yani inanma
İnanmicaksin tabiki kesfet zaten bı insanin neyle ilgilendigini gosterir
Güvenme. Başkalarına yaziyordur da belki dikkatli ol
instagrama gram girmem ama benim de böyle keşfet etiketlerinden dolayı olan bir durum
Sakın inanma o keşfet izlediğin şeylere göre oluyor. O erkekten olmaz bi bok.
Erkek arkadaşını müsait bi yerde indir. Ve arkana bakma
Yani inanmada.. yapcak bi sey yok dnfnfnfn artik seni izlesin
Birden fazla kuman var mujtemelen 😃
Hahahha 😝
Dost acı söylermiş🤣
Yaniiii
Yokmu sende sevgili ayakları :)
Yok ya 😏
Ozaman bekarlığa bi hamburger menü yiyelim🤣
İyi fikir 😝
Tamam tamam benden olsun tmm🤣
Ne zaman yiyoruz 😝🙏
Ben 7\24 müsaitimmm nezamman istersenn 😎😃
Hahaha teşekkür ederim çok kibarsınız
Menüden sonra teşekkür edebilirsiniz efenim😎
Hay hay
Anlaştık 😎
Algoritma yalan söylemez
Sevgilin pek çok kızı istiyor.
Onu o kadar tatmin edıyorum ki yani bunu neden istesin bir erkek ben zaten onu çok mutlu ediyorum
İzlediği için onlar çıkıyor aslında
Yalan söylüyor!
Hayır sevgilin yav&sak
Neye çok bakarsa kesfete o düşer
Leylekler getiriyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?