Bitirdi ama takip etmeye devam ediyo neden?

biriyle konuşmaya başlamıştım ve ciddi ilişki kafasında değildim ama kendisi beni inandırdı sabahlara kadar konuşuyoduk kendimi ona çok yakın hissetmeye başladım o da bana öyle hissettiğini söylüyordu ve bunun böyle olduğunu hissediyodum. En son buluştuk her şey çok güzel geçti ikimizde çok mutlu ayrıldık hatta ayrıldıktan bir saat sonra falan şimdiden ne kadar özlediğini çok mutlu olduğunu söyledi ama akşam bir şeylerin ters gittiğini düşünmeye başladım sanki bir şey olmuş gibiydi. Ertesi gün yine sabah her şey çok güzeldi ama sonra ben ona bir sorun mu var sanki biraz farklı davranıyor gibisin dedim o da her şeyin çok güzel gittiğini ama bu durumun onu çok korkuttuğunu söyledi ilerde birbirimize daha çok bağlanacağız ve sonrasında ben kesin bir hata yapıcam çok üzüleceksin dedi. Bunun yaşanmasını istemiyorum o yüzden bitirelim dedi. Ben tabiki de büyük bir boşluğa düştüm ama sonunda tamam demek zorundaydım tabi. Bitirdik o hayatımdan çıktığı için ben instagramdan onu çıkarmadım o da ne takipten çıktı ne takipçiden anlam veremiyorum hem giden o hem takibe devam eden amacı ne?

Güncellemeler
1 yıl
bir kaç gün sonra doğum günü kutlamalı mıyım yoksa hiçbir şey yapmıyım mı
Bitirdi ama takip etmeye devam ediyo neden?