2 ay önce kavgalı şekilde ayrıldığım eski kız arkadaşım, eski erişimin olmayan ama paralel paylaşım yapabildiğim ( şu anki instagram hesabımdan paylaştığım fotoları ve vidoları o erişimim olmayan) hesabımı hala takip ediyor. Belki hala takip ettiğinin farkında değildir dıyecem, 2 aylık süreçte bu imkansız kaldı ki paralel paylaşım yapınca paylaştığım resimlerimi görebiliyor. Normalde beni her yerden engelledi bende onu engelledim ama ısrarla o inst hesabımı takip etmeye devam ediyor. Defalarca o hesaptan herkes çıksın diye paylaşım yaptım o da gördü ama ısrarla çıkmıyor. Sizce neden? Her anlattığım çok ilginç diyor ama durum bu sizce neden hala takip edyor ısrarla?
13 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, haklısın. İnsanların sosyal medyada bu tarz hareketleri bazen geçmişteki alışkanlıklarını bırakmadıkları için, bazen de bilinçsizce yapabiliyorlar. Belki de o hesap, onun için bir çeşit nostalji gibi görünüyor. Hani eski bir fotoğraf albümüne bakar gibi... Ama tabii bu sadece bir tahmin.
Bazen de insanlar, geçmiş ilişkilere dair bir "göz ucuyla bakma" dürtüsü hissedebiliyor. Bu durum tamamen insan doğasıyla alakalı. Belki hala bir şeyler paylaşacağını düşünüyor olabilir. Eğer seni rahatsız ediyorsa, o hesaba senin artık aktif olamayacağını belirten bir durum ya da açıklama eklemek mantıklı olabilir. Ya da işin kolayına kaçarak hesaba kilit bile vurabilirsin. Yani sonuçta senin hayatın ve sen ne istiyorsan öyle yaşamalısın. Kafana takma, boş ver. 🙌