Neden hala takip eder?

Merhaba Dostlar

Hayatımda ilkim olan sevdiğim kadın beni aldattı. Elimden gelen her türlü fedakarlığı yapıyordum. Bir kez olsun kalbini kırmadım. Dört ay süren bir beraberliğim oldu ve ciddi düşünüyordum bu süreçte kendi ilgisi de çok ustacaydı ama belli ki beni kullanmış aldattığına da bizzat şahidim. Bu süreçte bana karşı sürekli yoğunum işim var gibi bahaneler kullanıyordu. Bende bu duruma şahit olduktan sonra beni aldattın diyerek görüşmeyi sonlandırdım. Israrla yok deyip ağlamaya başladı nasıl yapabildiğine de anlam veremedim öyle bir ağlıyordu ki kendi gözlerimle yazışmaları görmesem inanırdım gerçekten... Kendisini her yerden takipten çıktım. Ama o hala nasıl yapabiliyorsa takip ediyor storylerime falan bakıyor... Anlamadığım bu kadar kötü insanlar var mı gerçekten? Bir insanın duygularıyla oynadıktan sonra ne diye storylerine bakılır. Acı çeksin diye mi? Sevmiyorsa sevmiyorum seni demek bu kadar mı zor. Hayatında ilki olan bir insanı ihanetle, onun güvenme duygusunu almakla, sevgi ve aşka dair bakış açısını değiştirip yoğun bir tahribat sağlamak bu kadar ucuz mu gerçekten. Ayrılalı iki aya yakın oldu. Sonradan öğrendiğimde beni aldattığı kişiyi de bırakmış başka birine geçiş yapmış. Tabi ki aklımda geri dönme umudu var mıdır acaba diye bir soru asla yok bu durumu yaşamak her ne kadar zor olsa da beni aldatan ki zaten de sevmeyen biriyle olmam. Sizce neden takip ediyordur hala? Gerçekten daha ne kötülük yapabilir? Teşekkürler değerli dostlar.

Neden hala takip eder?