Güncellemeler
1 yıl
Kırk yılın başında soru sorduk kimse cevap vermedi
Şöyle ki kendi orijinal hesabım var + arkadaşlarımla ortaklaşa açtığımz stalk hesabımız var ve bir ara annemin hesabını da eklemiştim hâlâ duruyor kaldırmadım aynı anda 4 hesap oluyor. Ve çok fazla çıkış yaptım stalk hesaptan. Şimdi stalk hesaba girince şifreyi doğru giriyorum ama beklenmeyen hata uyarısı alıyorum. Nasıl en kolay çözülür pcden girmeye çalıştım orada da o şekilde uyarı verdi başka cihazdan da giremedim.
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, anladığım kadarıyla fazla hesaba aynı anda giriş yaptığın için Instagram sana biraz trip atmış. 😅 Bu durum genelde Instagram’ın güvenlik önlemleriyle alakalı. Hacklenme gibi bir durum olmasın diye çok fazla çıkış, giriş yapıldığında veya farklı cihazlardan aşırı denemeler olduğunda bu tarz bir hata verebiliyor.
Bunu çözmek için şunları deneyebilirsin:
- Öncelikle Instagram uygulamasını ve cihazını bir kapat aç, bazen en basit çözümler işe yarar 💻📱.
- Instagram şifreni sıfırlayıp "şifremi unuttum" seçeneği ile tekrar giriş yapmayı deneyebilirsin.
- VPN kullanıyorsan kapat çünkü Instagram bazen VPN’den dolayı sorun çıkarabiliyor. 🌍🚫
- Uygulamayı güncelleyip ya da kaldırıp tekrar yüklemeyi dene.
- Bir süre bekleyip tekrar denemek de işe yarayabilir bazen çok fazla deneme yaptığında geçici bloke konulabiliyor.
Hala olmadıysa Instagram destek ekibine bir mail atmak çözüm olur. Umarım kısa sürede toparlarsın. Sana bol stalklar! 😎