Instagram'dan yaklaşık 5 defadır e-postama, 'reset your password' başlıklı mesaj geliyor. Sanırım birileri şifremi yanlış girip e-posta göndererek şifremi değiştirmeye çalışıyor. Ne yapmam gerekir?

Instagram'dan yaklaşık 5 defadır e-postama, 'reset your password' başlıklı mesaj geliyor. Sanırım birileri şifremi yanlış girip e-posta göndererek şifremi değiştirmeye çalışıyor. Ne yapmam gerekir?

Bana da geldiydi mal gibi tikladim girdim girme. A dan z te herseyimi çaldı o çocuğu ya 😡
Adan zye herseyimi caldi derken oha nasil oldu şifreni sifirlamayi kabul ettin dimi
Ya birşey yapmadım aslında instagram hesabimi aldı e mailimi aldı şifresini falan değiştirmiş salak herkese mesaj atmış instagramdan para istemiş bazi çakallar göndermeye kalmis numarasını vermiş numarayı alan arkadaşıma ulaştı aradım tehtit ettim gönderen de olmuş herhalde işim bitti hesabınla dedi geri verdi hatta burnundan getirdim çocuğun yeni e mail falan actirdim ahah😂😂
Oha baya kotuymus adına birilerine mesaj atması
Şifre değiştirme, bir linke yönlendirme gibi içeriği olan maillere özellikle dikkat etmelisiniz. Böyle beklenmedik herhangi bir maildeki butonlara tıklamadan önce mutlaka gözden geçirmenizde fayda olacaktır.
Gönderen mail adresinin gerçekten Instagram'a ait olup olmadığını kendi sayfanızdan kontrol ederek emin olabilirsiniz.

Maili burada varsa tıklamanızda sakınca yoktur. Size diğer bir önerim doğrudan Instagram uygulamasının kendi menüsünden şifrenizi güncellemeniz olacaktır. Böylelikle duyduğunuz şüpheyi güvenilir bir şekilde giderebilirsiniz.
Swpm ne
Değiştirme. O epostayı şifreni çalmak için de gönderiyor olabilirler
Geleen değiştirme bildirimini gormeemezlikten gelieyorum calinmaz dimi ya
Bişey olmaz. E postalardaki linklere tıklama
Tamam cok tesekkurler
Cevap
1Cevap
O mail Instagram resmi maili yani tiklasanda en fazla şifreni değiştirirsin çalınma durumu olmaz biri hesabını merak edip şifremi unuttuma tıklayarak e postani görüntülemek istemiş ilk iki harfmi ne öyle bişey çıkıyor zaten görünmüyor
Görünüşe göre biri ya da birileri hesabını kurcalıyor.
Biri girmeye çalışıyor hrhlde
kirik misin da yillar oncenin sorusuna yaziyorsun?
? sana ne be sen kırık mısın
Hesabın çalınmak üzere
Oha napcam
tıklama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?