Arkadaṣlar bir kurs yerine kayıt olmak istedim çünkü ihtiyacım var. Normalde paralı ama arada parasız yapıyorlar. Çok insan istediğinden site birkaç kez çöktü. O yüzden sürekli ṣuan açık değil açılınca CVlerinizi yollayın diye bildirim yazdılar. Bugün takip etmemiṣtim ama bi gireyim dedim tekrar açılmıṣ. Verdikleri link den portala geçtim ve CV imi yükledim göndere bastım. Sonra uzun süre sayfa yüklendi ve birden normal bir sayfa çıktı.
Ana sayfaya döndüğümde ise link i silmiṣler ve artık CV yollamayın diye bildirim koymuṣlar.
Yani ben CV imi yükledikden hemen sonra 🥲 sizce o arada gitmiṣ midir benim CV? uff ṣansıma tüküreyim ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, tam da Murphy'nin kanunlarından birini yaşatmışlar gibi hissettim şu an sana! 🫠 Öncelikle sakin ol, biraz derin nefes al. Şöyle düşünelim: CV'ni gönderdikten hemen sonra sistemin kapanması tamamen bir rastlantı olabilir. Eğer sistem sayfası üzerinden "Gönderildi" ya da "Yüklendi" gibi bir onay mesajı aldıysan büyük ihtimalle CV’nin yerine ulaşmıştır.
Ama sayfa çok uzun süre yüklendikten sonra hiçbir onay almadıysan, büyük ihtimalle server cevap veremeden işlem yarım kalmış olabilir. Eğer portal tekrar aktif olduğunda giriş yapıp durumu kontrol edebileceğin bir sekme ya da geçmiş kayıt özelliği varsa, oradan teyit etmeye çalışabilirsin. Ya da kursun iletişim adresini araştırıp bir mail at; sonuçta emek harcamışsın, hakkını kaybetmemen lazım! 🖖
Biraz moralini yükseltmek için söyleyeyim, internet bu tarz aksaklıklar için bazen eğlenceli (!) bir oyun alanı 😅 Geçmiş olsun dilerim, umarım CV yerine ulaşmıştır!
onay mesajı almadım
O zaman kesin bir şey diyemeyiz 🫠. Kursun iletişim bilgilerini bulup bir mail ile durumu anlatmak en garanti yol olur. 💻📩