Sabit internet yani 2 yıl önce eve internet bağlattık. Hepimiz giriyoruz wifiden bağlanıyoruz Türk Telekom...
Türk Telekoma bayisine gidip bu internet arama geçmişini, girdiğim sitelerin dökümanları cıkar mı? Modemden baglanıp girdiğimiz siteler yani gözükür mü? Lütfen bilen biri yazsın. Komşumuz çıkarabilmiş öyle diyor yalan da söylüyor olabilir ama.. Ve ücretli mi?
Türk Telekoma bayisine gidip bu internet arama geçmişini, girdiğim sitelerin dökümanları cıkar mı? Modemden baglanıp girdiğimiz siteler yani gözükür mü? Lütfen bilen biri yazsın. Komşumuz çıkarabilmiş öyle diyor yalan da söylüyor olabilir ama.. Ve ücretli mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet maalesef öyle bir şey var komşun doğruyu söylüyo eğer istersen internet geçmişini sildirtebilirsin girdiğin siteler ve baktığın yerler olmak üzere gözükür
Türk telekom internet bayisine gidip sordum bugun. Olmaz öyle şey cıkartılamaz emniyetlik durum olmadığı sürece dedi?
Bayii den cikaramaz yalnizda genel merkez veya musteri hizmetleri cikarabilir
İnterneti kapattırcaz yakında. Bayiye gittiğimizde kapattırmak için.. Bu dökümanı verirler mi? İstemesek bile
Hayir tabiki girdigin siteler ozele girer sadece savci talimati ile internet gecmisi cikarilabilir
Ya bşley anlatıcam sana. Bizim Bi tane üst komşumuz var kadın. Ondan şifre istedik parayı ortak ödicektik. Kotayı aşmışız ve para yüksek gelmiş. Bize geldi ve dedi ki internet geçmiş dökümanını çıkarttım uygunsuz sitelere girilmiş kota aşmış fazla ödememiz gerek? Babam uygunsuz siteye girdiğini gördüm Bi kaç kez.. Yani bu sence gidip istemiş cıkartırabişmiş olabilir mi? Mümkün mü bu kadar kolay?
Yalan soylemis sizi zarflamis. Bikere kota asilinca fazla para gelmez sadece anlastiginiz hizdan degilde en dusuk hizdan internet kullanmaya baslarsiniz yani netiniz yavaslar
Evet bende öyle biliyodum saçma geldi söylediği şüphe ettim yalancı it. Çok teşekkür ederim
Rica ederim
İmkansız çıkaramaz yalnızca mahkeme kararı gerekir. O da çok az bir ihtimal korkma yani eğer cinayet gibi ağır şüphe yoksa bişey olmaz için rahat olsun
Ücretli mi bilmiyorum ama bir aylık döküman çıkartılabilir
Peki internet geçmişinde ne vardı
Sana diyorum
Olur öyle
evet istenirse