Sorun gidericide "Bilgisayarınız doğru yapılandırılmış görünüyor. Ancak aygıt veya kaynak (www. Microsoft. Com) yanıt vermiyor"
Şeklinde bir ibare çıktı. Nedir, nasıl düzelir?
Şeklinde bir ibare çıktı. Nedir, nasıl düzelir?
Başlat tıkla, Programları ve dosyaları ara kutusuna komut istemi yaz Komut İstemi'ni sağ tıkla ve Yönetici olarak çalıştır komutunu tıkl
Komut istemine aşağıdaki komutları yaz Her komuttan sonra Enter tuşuna bas
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
Yaptım
Hayır
modem firmware güncellemesi yapmalısın
Nasıl düzeltebilirim?
halloldu teşekkürler.
Öncelikle Şunları Dene Olmazsa Yaz Modeminin Markasını ve Modelini Yardımcı Olalım
Başlat'ı ve ardından Denetim Masası'nı tıklayın.
Ağ ve Internet altında, Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle'yi tıklayın.
Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin'i tıklayın.
Yerel Ağ Bağlantısı'nı sağ tıklayın ve sonra da Özellikler'i tıklayın.
Internet Protokolü Sürüm 6 (TCP/IPv6) seçeneğini belirleyin ve ardından Özellikler'i tıklayın.
Otomatik olarak IPv6 adresi al seçeneğini belirleyin, DNS sunucu adresini otomatik olarak al seçeneğini belirleyin ve daha sonra Tamam'ı tıklayın.
Internet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) seçeneğini belirleyin ve ardından Özellikler'i tıklayın.
Otomatik olarak bir IP adresi al seçeneğini belirleyin, DNS sunucu adresini otomatik olarak al seçeneğini belirleyin ve daha sonra Tamam'ı tıklayın.
-Başlat'ı tıklayın, Programları ve dosyaları ara kutusuna komut istemi yazın, Komut İstemi'ni sağ tıklayın ve daha sonra Yönetici olarak çalıştır komutunu tıklayın.
Komut istemine aşağıdaki komutları yazın. Her komuttan sonra Enter tuşuna basın.
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
Teşekkürler. Son olarak; bir sayfa açıkken aynı sayfada reklam açılıp sayfa gidiyor veya reklam yeni pencerede açılıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
tarayıcın google chrome herhalde chrome için adblock indir bununla beraber
adw clenaer indir kur ve tarama yaptır daha sonra temizle de çıkan uyarılara tamam de reset atacak açıldığında onlar çıkmaması lazım
çerezleri silmek için de ccleaner indir kur analiz de bitince temizle de
son olarak bilgisayar bilgin iyi ise başlat çalıştır a %temp% yaz bu klasörün içinde Google chrome dosyasını sil pc ye reset at sonra sorunun ortadan kalkar
s3.dosya.tc/.../adwcleaner_4.200.exe.html adw cleaner
chrome.google.com/.../gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom
chrome adblock
en son da bunu yükle
cloud.mail.ru/public/e52e6dccca3f/SystemCare.rar
kur kurulum bitince interneti kesip
07561-D9DF8-69C57-29294 bu keyi gir full olsun sonra programı kapat tekrar aç açtığında bakım kısmından tümünü seç de sonra tarama yaptır tarama bitincede onar de haftada bir kere yap pc ni daha performanslı bir hale getirir zararlıları kaldırır sorunları düzeltir =)
Kapattım bilgisayarı yarın bakarım artık.
@sergei_ o nereden çıktı?
Cevap
12Cevap
pc'ye internet sinyali gelmiyor büyük ihtimal. kablolarla oyna bakalım ecük
Varsayılan ağ geçidine veya dns e erişilemiyor demek :)
Nasıl düzeltebilirim?
Alıntı :
İlk olarak bilgisayarımızı açıyoruz. Ardından “Başlat“a tıklayıp “Denetim Masası“nı açıyoruz. Denetim Masası’nı açtıktan sonra Ağ ve İnternet bölümünden “Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle”ye tıklıyoruz.
Windows 7 DNS Ayarlarını Değiştirme
Daha sonra karşımıza ekranın sol tarafında bulunan “Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin”e tıklayın.
Windows 7 DNS Ayarlarını DeğiştirmeAçılacak yeni ekrandan Ağ bağlantınıza sağ tıkladıktan sonra “Özellikler”e tıklayın.
Ağ bağlantınızın özelliklerine tıkladıktan sonra gelen sayfadan “İnternet Protokol sürüm 4 (TCP/IPv4)” bölümüne bir kez tıklayın. Ardından “Özellikler” butonuna tıklayın.
İnternet Protokol sürüm 4 (TCP/IPv4) özelliklerine tıkladıktan sonra gelen sayfadan “Aşağıdaki DNS sunucularını kullan” seçeneğini seçiyoruz. Daha sonra 1. boşluğa 208.67.222.222
2. boşluğa 208.67.220.220 yaz kaydet çık.
Teşekkürler işe yaramadı.
IP adresi otomatik değilse onu otomatik yap, DNS adresini 4.2.2.3 - 4.2.2.2 olarak girerek dene.
Google ye yaz bakbi. Görmeden malesef bir şey diyemem
Dns değiştir ya da komple devre dışı bırak
Modemi kapat tekrar aç olmazsa başka yollarda var
Hep öyle çıkar zaten , zamanla düzeliyor
Xper kasmak için şu dandik sitede şekilden şekile girmeyin.
Yok cidden dedim
Kaldır bir yerden yere vur düzelir
şu an bağlanabiliyorsan sıkıntı yok
daha düzgün aç yardımcı olayım
Sorun halloldu mu?
Hayır
https://support.microsoft.com/en-us/kb/2779064/tr
bir bak bakalım burdaki yönlendirmeler işe yaricak mi?
işletim sistemin nedir bu arada?
Teşekkürler. Son olarak; bir sayfa açıkken aynı sayfada reklam açılıp sayfa gidiyor veya reklam yeni pencerede açılıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Sen VPN tarzi bir program mi yukledin ki?
Hayır. En son küçük yeğenime verdim ne yapmissa her yerden oyun reklami çıkıyor
Link yemissin,
Su an degikde yarin gunduz denk gelirsek yardim ederim👍
dns i kaldır
bilgisayarcıya götür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar