Bağlandı İnternet Yok ne?

Arkadaşlar şimdi ben üst komşunun internetini kullanıyorum. işte şifreyi yazıyom giriyom sabah 12den önce çalişıyo bir de gece 1den sora. sabit bir zaman yok yani. tahmini saatler bunlar. zann ediyom ki üst komşumda biri var o bağlandığında ben bağlana mıyom. o kullanmadığındaysa ben kullana biliyom. sabah 12den sora xiaomi telefonumla baglandığımda wifida böyle bir şey yazıyo:"Bağlandı, İnternet yok". İnternetde araşdırdım DHCP ile değil de statik ip ile bağlan dediler. ben de statik ip ile bağlantı yaptım. gelişmiş ayarlardan statik ipi değistirdim 00-99a kadar tüm ip denedim. fakat bağlanmıyo. ha bazen bazı ipler mesela 20-15-7 gibi iplerde bağlanıyo 10 saniye çalışıyo sora yine aynı tas aynı hamam. modemden DHCP kira süresini de uzattım yine bişey yok. modeme de maksimum 7 kişi giriyo. bizim ev 4 kişi 2 kişi bağlana biliyo üst komşuya 2 kişi yok. bağlana bilen cihazlar eski ve samsung bağlanamayam cihazlarsa xiaomi redmi note 5a ve iphone 10. forumda yeniyim. hallede bilirsek süper olur. şimdiden teşekkürler
Bağlandı İnternet Yok ne?