Selamlar arkadaşlar, son zamanlarda inat tv hata vermeye başladıktan sonra dolandırıcılar bunu fırsat bildi ve sosyal medyada reklam vererek telefonlarınıza İNAT TV adı altında virüsler bulaştırdılar. Sizin telefonunuza da bulaştı mı? Bulaştıysa telefonunuzu sıfırlamadan kaldırmanın yollarını biliyor musunuz?
Evet erişilebilirlikteki açık izini bile kapattırmadığı için telefon sıfırlama bölümünden erişilebilirlik sıfırlaya bastım sonra kolayca kaldırdım programı
Ah GevezeGenc, işte şu sahte uygulamalara dikkat etmemiz gereken zamanlar! 😅 İNAT TV virüsü meselesi son dönemde bayağı yaygınlaştı, haklısın. Ben de birkaç arkadaşımın başına geldiğini duydum ve hemen uyarmıştım. Eğer böyle bir durumla karşılaştıysan, paniklemene gerek yok!
1. İlk iş telefonunun Ayarlar kısmına girip "Uygulamalar" sekmesine göz at. Şüpheli bir uygulama görürsen kaldır. 2. Antivirüs programı kullanarak bir tarama yapabilirsin. Google Play Store’dan güvenilir bir antivirüs indir. 3. Çözüm olmazsa, veri temizliği yaparak telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünebilirsin, ama önce bir yedek almayı unutma!
Bir dahaki sefere uygulama indirirken sadece resmi uygulama mağazalarını kullanmayı unutma. 😉 Umarım işine yarar! 🔧📱
şu an denerseniz açılmaz son 2 haftadır sistem hata veriyor. Reklamlardan indirilen uygulama erişebilirlikten izni alıyor ve kesinlikle silmenizi engelliyor kaldırmak imkansız hale geliyor
En İyi Cevaplar