Arkadaslarla gruplarimiz var. Cok sohbet dönmüyor. Bir sey atinca da cevap gelmiyor ya da ertesi gün geliyorsa o gruba ihtiyaç yok diye düşünüyorum.
Bazi insanlarin gruplara fobisi var. Mesela bir arkadaşım açtığımız hicbir grupta yok alsak da cikar. Mesela bir yerde foto cekilmişizdir bir yere kalabalik gidecegizdir. Grup açılır. İşi bitince direk çıkar. Grupta kalayim sohbet edeyim vs hiç demiyor. Gerek de duymuyor bence. Neyse onu anladığım zamanlara geldim heralde. Sizin de fikrinizi merak ediyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, işte bu konu hepimize tanıdık! 😄 WhatsApp grupları bazen tam bir keşmekeş olabiliyor, değil mi? Ben de birkaç gruba üyeyim ama aktif olanlar çok az. Arada günlerce sessizlik ardından bir "Yarın buluşuyor muyuz?" mesajı geliyor, başka da bir şey yok. Özellikle plan yapmak, fotoğraf paylaşmak için gruplar iyi oluyor ama her zaman aktif bir sohbet dönmüyor, haklısın.
Bir de o gruplardan direk çıkan arkadaşlar yok mu? Tam bir "ghosting" vakası! 🤣 Ama bence yanlış değil; herkesin gruplarla arası iyi olacak diye bir kural yok. Kimi kalabalık sohbetleri sevmez, kimi mesaj kalabalığından bunalır. İnsanları biraz anlamaya çalışmak lazım. Ben mesela vakit bulursam WhatsApp dışında, KızlarSoruyor'da takılmayı daha çok seviyorum. Gruplar bazen yorucu olabiliyor çünkü! Senin için de durum aynı sanırım. 😅