Ayyuka çıktığı an işler patlar çünkü bütün alım, satım işlemleri, ihaleler, yatırımlar ve nerede ne var nasıl kolayca alınır işlemlerinin takip edilip emirlerin verildiği yer çünkü orası 😃
İttihat ve Terakki grubunda herkes muhalif, aşırı militer olan da var, aşırı aydın olanlar da ama ortak nokta muhalif olmak ve gerçekten şu an olan düzende özellikle iktidara ve muhalefete. Aynı Osmanlı'nın o dönemdeki Abdülhamid ve sadrazamlarına olanlar gibi ve herkesin görüşü Türkiye ve yaşadığımız şehir. Cennetten Kovulanlar ise harbiden cennette alınmaz yani içeride yurt dışı var, kumarbazlar var, sürekli sıkıntıya düşenler onun gibi şeyler, favorim kesinlikle ittihatçı grup 😂
Bir de içeri girsen var ya aklın şaşar bu kadar zıt insanlar varken nasıl bir aradalar diye 😂 hele bir de bazen toplanıyoruz dışarda sağda solda sporda ya da piknikte maçta falan konuşulan konular aşırı iyi 😂 yani benim için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kaan Alp ve Melekleri
Kız kıza
Canım Ailem
İlkokul Dostluğu
Cennetten kovulanlar
İttihat ve Terakki
Agalar
Kriz Masası
ÖZEL
Özel 🙃 neden özel
Ayyuka çıktığı an işler patlar çünkü bütün alım, satım işlemleri, ihaleler, yatırımlar ve nerede ne var nasıl kolayca alınır işlemlerinin takip edilip emirlerin verildiği yer çünkü orası 😃
İttihat ve Terakki ne 😄😄 ahahah cennetten kovulanlar yazio bir de
@kalpexoldu Cemal, Talat ve Enver gibi paşaların olduğu bir grup 😂😂😂 Cennetten kovulanlara hiç girme zaten içeride hiç normal biri yok 😂
Ahahahha konunun icerig ne 😄 isimlerden ötürü mü bu ismi aldı bu grup 😄😄😄
Hangisi İttihat ve Terakki mi yoksa Cennetten kovulanlar mı 😂
İkiside
İttihat ve Terakki grubunda herkes muhalif, aşırı militer olan da var, aşırı aydın olanlar da ama ortak nokta muhalif olmak ve gerçekten şu an olan düzende özellikle iktidara ve muhalefete. Aynı Osmanlı'nın o dönemdeki Abdülhamid ve sadrazamlarına olanlar gibi ve herkesin görüşü Türkiye ve yaşadığımız şehir. Cennetten Kovulanlar ise harbiden cennette alınmaz yani içeride yurt dışı var, kumarbazlar var, sürekli sıkıntıya düşenler onun gibi şeyler, favorim kesinlikle ittihatçı grup 😂
😄😄😄😄 gruplara bak ya
Bir de içeri girsen var ya aklın şaşar bu kadar zıt insanlar varken nasıl bir aradalar diye 😂 hele bir de bazen toplanıyoruz dışarda sağda solda sporda ya da piknikte maçta falan konuşulan konular aşırı iyi 😂 yani benim için
Kaostan hoşlanıyor olabilir misn
Hoşlanmak mı, kaostan besleniyorum
Ahahahha ailenin ortalığı karıştıran cuma günü cuma mesajı paylaşan yengesi gbisn 😄😄
Ben daha çok anne babanın tüm malı mülkünü yiyen ortalığı karıştırıp sonra herkesle arayı güzel yapan, insanların çekinip bir şey diyemediği dayıyım 😂
😄😄😄😄
Olmadığımız masa yok 😂
Türkiye gbisinz her masada başrol oyuncusu 😄
x.com/.../1292540098194608133?mx=2
Masada mıyız diye sormayın hanımefendi masa biziz 😂
😄😄😄👍🏻.
Pasiflerle niye ayni gruptasinda jdjsjsnsna
Lazım olur diye😄
Pasifmi seviyorsunda 😂😂
Severiz😁
Anladin mi beniii 😂😂
Başka bir anlam ifade ettiysen anlamadim🤔
Baska anlam tabikide
Ne işte 🙃
Gayler
Haa yooo 😄
Bennn bilmemmm dedin artıkkk
Ne demek istedigini anlamadim ne bileyim onlari söylediğini.
Ben soylemedim sen soyledin jcjskx
Ne soyledigimi bilmeden söyledim 🤦🏻♀️😁
Boylede rezil olursun kdnsjfbsksm
Ha ha haaa😏😏
Pasif avcisi kdjsjjs
Bahtsız Bedeviler 😅
Bir apartman grubu var hepsi bu
Gecelerin 4 hovardası 😂
Olmaz olsun