İnternet & Teknoloji Whatsapp gruplarına üye misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Herhangi bir whatsapp grubunda bulunuyor musunuz? 😁 Whatsapp gruplarına üye misiniz? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Hayır 🤦♀️ 1 4 Yorumla Soran 5 ay Nedeen Yorumla Tuubaaao6 5 ay huyum değil hiç Yorumla Soran 5 ay Hiçbir grupta değilsin yani Yorumla Tuubaaao6 5 ay Noo Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Evet maalesef 😅 hepsi sessizde 1 6 Yorumla Soran 5 ay BİM a101 indirim grubu falan mı Yorumla Rozes52 5 ay Öyle grup olduğunu ilk defadır duyuyorum 😂 Yorumla Soran 5 ay Fikir yürüttüm gfnfnf Yorumla Rozes52 5 ay Yok öyle değil Yorumla Soran 5 ay Ben kızlara yavşamak için katılıyorum gruplara yakışıklıyım çok çıtır avladım hamdıthankyou😂 Yorumla Rozes52 5 ay Onu kast etmemiştim iş arkadaşlarım, üniversiteden arkadaşlar, akraba falan filan Yorumla
Smh_ngs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% 5 ay Telegramdaki mühtehcen gruplara dahilim 0 2 Yorumla Soran 5 ay Fiyatlar nasıl Yorumla Soran 5 ay İstanbul'da mısın Yorumla
karlıdağlar_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Yok hepsinden çıktım :))) 0 3 Yorumla Soran 5 ay Ne gruplarıydı ki Yorumla karlıdağlar_ 5 ay Üniversitedeki sınıf grubu, Gittiğim bazı kursların grubu, arkadaş grubuHiçbirinden ses çikmiyordu. Durmanın bir mantığı yok Yorumla Soran 5 ay Yaniii Yorumla
38Merve Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Evet ama sevmem 0 1 Yorumla Soran 5 ay Hangi tür gruplar Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 5 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Okul sadece 0 1 Yorumla Soran 5 ay Ne konuşuyorlar grupta okul dışında her şey dimi 😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Vartr 0 3 Yorumla Soran 5 ay İş grubu Yorumla Cevap sahibi 5 ay Hayir Yorumla Soran 5 ay Ne detay versene biraz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır 🤦♀️
Nedeen
huyum değil hiç
Hiçbir grupta değilsin yani
Noo
Evet maalesef 😅 hepsi sessizde
BİM a101 indirim grubu falan mı
Öyle grup olduğunu ilk defadır duyuyorum 😂
Fikir yürüttüm gfnfnf
Yok öyle değil
Ben kızlara yavşamak için katılıyorum gruplara yakışıklıyım çok çıtır avladım hamdıthankyou😂
Onu kast etmemiştim iş arkadaşlarım, üniversiteden arkadaşlar, akraba falan filan
Telegramdaki mühtehcen gruplara dahilim
Fiyatlar nasıl
İstanbul'da mısın
Yok hepsinden çıktım :)))
Ne gruplarıydı ki
Üniversitedeki sınıf grubu, Gittiğim bazı kursların grubu, arkadaş grubu
Hiçbirinden ses çikmiyordu. Durmanın bir mantığı yok
Yaniii
Evet ama sevmem
Hangi tür gruplar
Okul sadece
Ne konuşuyorlar grupta okul dışında her şey dimi 😁