Arkadaşlarınızla konuştuğunuz gruplar var mı?
2 ay
Whatsapp grubunuz var mı?

Whatsapp grubum yok maalesef çünkü şu an konuştuğum kimse yok wp üzerinden sadece instagram üzerinden yakın arkadaşım olduğ8u zaman konuşuyorum o kadar. birde Discord da grup var orada da KS den olanlar ile konuşuyorum bunun dışında grubum olmadı sadece bireysel olarak konuştuğum arkadaşlarım vardı hatta arayarak da konuşurdum ama onlar işle de artık konuşmuyorum maalesef
Cevap
43Cevap
Merhaba, şu anda hepsi formasyon eğitimi aldığım üniversitenin whatsapp gruplarını oluşturuyor. 5 ay sonra sertifikayı alınca oralardan da çıkacağım zaten. Grupsuz kalacağım tamamen. Arkadaş grubu hiç olmamıştı, bundan sonra da öyle takılacağım gibi duruyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yok bee grupsal olaylarla aram hiç iyi değil benim. Sürüye ayak uydurmakta zorlanıyorum 😂
Yok ne yalan söyleyeyim ☺️🌜kafa dengi yok çok...
Yok. O kadar gürültüyü kafam kaldırmıyor, zaten çevremde o kadar çok arkadaşım da yok, olmasın da zaten😂
Bir sürü var ama hepsi sessizde. Çoğu üni grupları.
Hayır, sevmiyorum.
Çok var çoğu da boş muhabbet ayıp olmasın diye kalıyorum
Var iş ile ilgili genel de. Ama hiç birini sevmiyorum. Sohbet bire bir olmalı 😊
İs gruplarından arkadaslarımın mesajlarını bulamıyorum 😂😂
Yok olanları yüzlerindeki hareketlerindeki davranıştan biliyorum artık öyle kabillendim öyle değil yaşadım anladım ve kendime şunu dedim oda bende kalsın
Varda mesajlara bayadır bakmıyorum herhalde bine yakın birikmiş mesaj vardır.
Var da aktif değilim öyle diğerleri yazıyor bende arada okuyup geçiyorum
lise dershane aile iş iş iş iş okul mesleki gruplar var bayaa bayaa var 😂
Telefonumda yükĺü bile değil Instagram da aynı
ışyeri grubum birde kuzenlerim ile grubum var
Var alıyım mı seni 😂😂
Ahahaahaha kimler var
Karışık
hayır yok aile dışında yazan olmaz zaten
evet öyle küçük çaplı
Var var olmaz mı skjjss
Var PDR sınıf grubu 😂😂
En İyi Cevap