Beş tane aile grubu var iki tane biri kuran grubu diğer meal oka grubu var bir tane kuzenlerimle var bir tanede diyet Grubu var başka hiç bir gruba kayıtlı değilim😂
Bir suru varr. Bir grupta mesela 20-30kisi var bide o grubun icinden minik gruplar var 3-5 kisilik ozel dedikodularin dondugu. Turk arkadaslar ayri, uniden arkadaslar ayri, ogrenciyken calistigim yerdeki arkadaslar, simdiki is arkadaslarim falan farkli farkli gruplar. En sevdigim grup la familia yani ailemin oldugu grup surekli fotolar falan atilir sesli mesajlar atilir. Arkadaslarimin kendi dogumgunleri icin kurduklari gruplar bile duruyor 🙄
Hayır hepsine çıktım şu anda WhatsApp’ın tertemiz sadece kişiler var onlarda tanıdığım özel başka kimse yok zaten kullanmıyorum bazen iki günde bazen üç günde bir giriyorum bakmıyorum bile
İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı.
En son 16 grup vardı ve hepsinden çıktım. Yazarım bir şey, yazmam on şey olmuştu tek çare çıkmaktı ve bunu başardım. Şimdi ne olaylar dönüyor ne umrumda, ne haberim var. Temizliği gerçekten seviyorum. 🤗