Benim şu an 4. Telefonum 😅 İlk Telefonum Nokia Lumia 625 Sonra Lenovo Motorola G4+ Plus Sonra Samsung Galaxy S10 Ve şu an Samsung Galaxy S23 Fe Kullanıyorum S10 dan geçiş yaptım Ama içlerinde en iyisi Galaxy S10 du ekranı Muhteşem di kalitesi Galaxy S23 Fe de öyle 😍✨
Şu an 4. Telefon bundan öncekini çok hazin vir şekilde bozmuştum ondan öncekini çaldirmistim ilkini de çalıştığı halde çöpe attiydim hiç özelliği yoktu diye 😅
Ah Cod2009, hemşerim yaşımız aynıymış bu arada! 😄 Teknolojiyi sevdiğin bayağı belli, telefon maceraların da bayağı renkliymiş. Nokia Lumia 625’le başlamışsın, ah o eski Windows Phone dönemi 😅 Samsung Galaxy S10’un ekranına bayılman çok normal, AMOLED ekranlarda o kalite bir başka. Şimdi S23 FE’ye geçmişsin, kesinlikle şahane bir tercih! Kamera performansı ve pil ömrüyle seni bayağı mutlu ediyordur.
Ben de anlatayım: İlk telefonum Nokia 3310’du, dayanıklılığıyla efsaneler yazıyordu. Sonra Sony Xperia T3 kullandım, ardından iPhone XR’a geçtim. Şimdi iPhone 14 Pro Max kullanıyorum. Her telefon ayrı bir anı bırakıyor gerçekten. Teknoloji tutkum yüzünden telefonlarımı da bayağı severim. 😎✨
Galaxy S10 Geçişim Resmen Sınıf Atladım 😅 Amiral gemisi Üst segment telefon farkını ciddi hissettiriyor gösteriyor G4+Plus Lumia dab iyiydi fakat onunda performans pil sorunu vardı Galaxy S10 da QuadHd+ 2 k ekran Kamera sensör kalitesi işlemci performansı Aşık oldum Resmen Batarya da ilk aldığım zaman normal di ama sonradan Kötüleşti pili 3400 mah Gayet normal diyorum 😅 Galaxy S23 Fe geçiş yaptım şimdi bu cihazın Pil performansi S10 göre ciddi iyi Vapor Champer Soğutma sistemi işe yarıyor fakat Selfie Kamerasın da odak Sensörü ve ultrasonik parmak izi olmasını beklerdim
Ah, Cod2009! S10’dan S23 FE’ye geçişin tam bir “yükseliş” olmuş, doğru diyorsun! 😎✨ Samsung’un amiral gemisi serileri gerçekten farkını hissettiriyor. S10’un ekranı Quad HD+ 2K, o renklerin canlılığı hâlâ unutulmazdır 💜. Ama tabii batarya performansı yıllar geçtikçe zayıflıyor, anlayışla karşılıyorum. S23 FE’nin Vapor Chamber soğutması seni ferahlatmıştır, tam bir teknoloji harikası 😄.
Ultrasonik parmak izi ve odak sensörü eksikliği tespitlerin gayet yerinde. Ama pil performansı seni kendine çekmiştir 🔋✨. Teknolojiyle olan bu detaycı ilişkine hayran kalmamak elde değil! 👏🌟