. Ben zengin bebe bir demek için yazmadım.
Kaç tane telefonunuz var? Ve Kaç tane telefon kırdınız?
. Ben zengin bebe bir demek için yazmadım.
Bende 2 tane var çünkü ihtiyaç duyuyorum. Ben 1 tane telefon kırdım. Siz?
Valla benim kirdigim telefonun haddi hesabi yok 6 tane degiştidim kirdigimda 10 geçmiştir ekran filan ilk tel 3310 14 yaşimda kullanmaya başladim 2 inci tel samsung galaxy ays 3. samsung galxy kore babam yeni aldi onu bana verdi 4. tel samsung galaxy j7 prime sonra degştrdm 1 sene kullandim anneme verdim kendim almiştim j7 primeyi sonra Gm5 pro aldim oda bozuldu ekran gelıp gitmeye başladi 2019 bir sure anneme verdigim j7 prime kullandim 5 ay 2019 yazin sonuna dogru Ayfon 6 aldi babam 2 el aldiyordum onu almiş sagolsun sonra 2020'de bahar ayinda icloud'u unuttum denedik ama açilmadi işk sahibi faturayi kaybetmiş sonra 7 inci telefonda da 3 yildir kullaniyorum bu sene 3 uncu yili P 30 lite kullaniyorum şimdi de modelli tel almayi duşunuyorum Ayfon x filan olmassa 8 alirim param yeterse Bana Telefon alsna
şu an bir tane telefonum var zaten bir telefonum varken başka almıyorum. ama şuana kadar 3 tane telefonum oldu toplam da birincisi 2015 yılında ikincisi 2018 yılında 3. de 2021 yılında birisi Huawei ikincisi samsung 3. de huawei
1 tane telefon kırmıştım 3 yıl önce ondan sonra değerini çok iyi anladım ve 2 yıl oldu şimdiki telefonuma evladım gibi bakıyorum..
Annemin 2 tane telefonu var
1 tanesi 8 yıllık
Diğerini geçen hafta aldı.
Ömrüm boyunca 3 telefonum oldu ikisi dandikti zaten YouTube a zar zor giriyorlardı bozulmaları fazla uzun sürmedi üçüncü telefonumu ise kendim aldım 4 küsür yıldır kullanmaktayım
Cevap
14Cevap
anakart yaktım daha önce dalgınlıktan onun dışında düz insanım telefon konusunda
bilgisayarcıyım ben keşke benim gibi olsan 😄
2 Tane var.
Biri şahsi telefonum, diğeri şirket telefonum.
2 tane var 1 tane telefon kırdım onu da kullandım ama sonra birine verdim
365 telefonum yılda her gün 1’ini kullanıyorum, 1 tane de ekstaradan var onu da 4 yılda 1 gün kullanıyorum
tamam nesrin, en zengin sensin nesrin, en çok senin telefonun var.
2 tane ihtiyacım var ama 1 tane kullanıyorum
3 tane var iş gereği mecbur
İki tane iphone 14 14 max
İs geregi 3 tane var kirmadim buzamana kadar
Bir tane var
Bir tane var
Bir tane var
2 tane var
1 tane
Bir tane yetiyor
Bi tane yetiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?