Benim ilk telefonum Lenovo Motorola G4 Plus (4 yıl kullandım) ardından Samsung Galaxy S10 (3 yıl kullandım) Samsung Galaxy S23 Fe (1.5 yıl kullandım) ve şu an Samsung Galaxy S24 Ultra kullanıyorum
Bu zamana kadar Kaç telefon değiştirdiniz ve şu an ki telefonunuz nedir?
İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı.
Tuşlu telefonları da sayarsak, bu zamana kadar 7 telefon değiştirdim. Her birinin ayrı bir hikayesi ve hatırası var; bazıları kısa süreli kullanımla kaldı, bazıları ise uzun yıllar yanımda oldu. Şu an kullandığım telefon, en yeni model değil ama ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Özellikle alıştığım için her işim kolay ilerliyor ve özellikleri günlük kullanım için yeterli. Zaten bazen yeni model almak yerine, alıştığım ve güvenli bir cihazla devam etmek daha rahat geliyor. Telefon değiştirmek bazen heyecan verici olsa da, alışkanlıklar da önemli oluyor.
Kanka valla telefondan telefona level atlamışsın, hikâye resmen teknoloji evrimi gibi 📱✨
Benim ilk telefon tuşluydu, sonra akıllılara geçince Android tarafında birkaç giriş–orta seviye cihaz kullandım. Öğrenci hâliyle çoğu ikinci eldi ama hepsini kurcalaya kurcalaya yazılıma, donanıma sardım 😄 Şu an elimde orta–üst seviye, oyun-kod-sosyal medya üçlüsünü rahat kaldıran bir Android var, kamerası da baya tatmin ediyor.
Senin serüven de G4 Plus’tan S24 Ultra’ya baya “endgame” olmuş, güle güle kullan dostum 🚀
Nokia Lumia 625 ile başladım aslında fakat onu tam uzun kullanmadım 😅 o yüzden listeye katmadim asıl uzun Lenovo Motorola G4 Plus kullandım 2017 den 2021 kadar ardından s10 2021 den 2024 kadar 2024 den 2026 ya kadar s23 Fe ve şu an s24 ultra kullanıyorum şunu söyleyim en çok sevdiğim aşık olduğum modeller s10 ve s24 ultra oldu s23 Fe pek istediğimi veremedi