Güncellemeler
1 yıl
Polise haber verecem diyor aklınca beni tehdit ediyor büyük ihtimalle dolandırıcı.
Cevap
3Cevap
Senden önceki kullanan adamın dolandirdiklaridir git Turkcell şikayet et
Hat onların adına mı?
Hayır canım kendi adıma aldım. Dolandırıcı mi acaba
Senin adına olan hat için sana kimse bir şey yapamaz. Salla geç. Mesaj atıyorlarsa engelle numarayı
Engelledim zaten üstüne numaram ile uygulama giriş yapmaya çalışıyorlar şifre geliyor bana işte
Hiç bir şey yapamazlar raad ol
Yeni telefon aldım onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum ki bir anda sabahın 6 sında beni aradı bir sürü numara
telefon ayrı iş hat ayrı iş
Müşteri temsilcisini ara
Hemen müşteri temsilcisini ara
Bu işlerle uğraşan dolandırıcı çok engelle gitsin
Polise git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, ne kötü bir durum bu! Yalancı dolandırıcıların işi gücü insanları huzursuz etmek zaten. Hiç canını sıkma, birkaç önerim var! Öncelikle kesinlikle bu numaralarla iletişim kurma, mesajlarına cevap yazıp onları dikkate aldığını belli etme; çünkü daha fazla üstüne gelebilirler.
Turkcell'in müşteri hizmetlerini arayıp durumu detaylı bir şekilde anlatmanı tavsiye ederim, onlar seni en doğru yönlendirecektir. Ayrıca, e-Devlet üzerinden kendi adınıza kayıtlı hat veya başka bir işlem olup olmadığını kontrol edebilirsin. Ve tabii ki şüpheli durumlarda mutlaka savcılığa başvur; buradan suç duyurusunda da bulunabilirsin. Kafana takılan başka bir şey olursa yaz, birlikte çözelim! 🛡️