Sayi ********* siparis verdiginiz ürüne iliskin icra takibi baslatilmasi icin hukuk ofisine devredilen dosyaniza avukatlik ücreti ve masraflar eklenmemesi icin acilen hukuk ofisi ile irtibata geciniz. Demirbakan Avukatlik 02129098863 demirbakanhukukofisi. com B021
Böyle bir mesaj geldi bu dolandırıcı filan mı aradım dediler 2019 da alışveriş yapmışsınız kapıya gelmiş almamışsiniz onun paresi talep ediliyor iyi de ben hatırlamıyorum bile aynı zamanda alırım yani ve ben bu parayı ödemek zorunda değilim napa bilirim
Böyle bir mesaj geldi bu dolandırıcı filan mı aradım dediler 2019 da alışveriş yapmışsınız kapıya gelmiş almamışsiniz onun paresi talep ediliyor iyi de ben hatırlamıyorum bile aynı zamanda alırım yani ve ben bu parayı ödemek zorunda değilim napa bilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunlara cevap verme. Kredi kartlarını kontrol et yaptığın alışverişleri vs zaten bilirsin garanti olsun diye ara sıra uyap üzerinden kontrol yap
Dolandırıcı onlar sakın tuzaklarına düşmeyin milleti düşürmeye calisiyolar benzer olayı arkadaşım yaşadı
Peki borcum olup olmadığını nasıl öğrenebilirim
Bak şimdi bu konuyu E devlet üzerinden takip edebilirsin orada zaten adına mahkeme olmadığını goreceksiniz sakın telaş yapma korkma ödeme yapma millete iş atıyolar ya yerse diye oyununa gelmeyin benim arkadaşım bu olay üzerine whatsapptan kişinin fotografi var mi diye bakmıştık avukat görünümlü birisinin fotografini koyuyorlar inandirici olsun diye kusursuza yakın taktikleri var akıllı olun hatta biz kurnazlik yaptık bize söylediği avukatın adını soy adını xxxxx isimli sitede arattik öyle bir avukatın dünya üzerinde olmadigini çözdük saygilarimla
Peki ben bunları şikayet ede bilirmiyim aradım * karı bana bağırarak Şöyle dedi Evinize talimat gönderecegix vs
Gerekeni yap derim ama sen bilirsin.
Napa bilirim
Rahatsız etmeye devam ederlerse Savcılığa git
Dolandirici dikkate alma
Ama ismimi soy ismimi nerden bilyyor ki ve nerden öğrene bilirim borcum olup olmadığını
Ya kardesim e devlete gir bak. Telefonuna ulasan isminide bulur cogu yere uye oluyorsun sonucta inanmayin soyle seylere
Ama aradığımda avukatlık bürrosu diyordu Telesekrtrmiydi neydi
Ya kardes yorma adami ya dolandirici diyoruz hala ne diyosun yaa iyi git dolandiril ne diyim sana. Telesekreter o sabit kayit herkese aynısı
Klasik dandirici inanma
Dolandirici
Ama ismimi soy ismimi nerden biliyor ki
Onları bulmak kolay kendin bilirsin ben uyarayım dolandırılmak sana kalmis
Aynrn dolandırıcı
Evet
Dolandırıcı onlr