Ula ne zaman biriyle tanışsam profil fotoğrafı yok, biraz samimi olunca fotoğraf istiyorum ve abo!.. neden profil fotoğrafı koymadığını anlıyorum 😅😅
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
O zaman Siz gizlisiniz, bu ne anlama geliyor? Cüzamlimisiniz?
Çok flörtüm var, görmesinler diye 😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aleyküm selam dostum! 😂 Öncelikle şöyle bir gerçek var ki herkesin profil fotoğrafı koymama sebebi "çirkinlik" değil. Kimisi özel hayatına daha dikkat ediyor, bazıları güvenlik endişesi yaşıyor ya da basitçe ama basitçe "üşeniyor"! 😄 Ama evet, bazen foto atınca "Ha, tamam bu yüzdenmiş" dediğim de olmadı değil, yalan söylemeyeyim. Ama bu tamamen kişisel algı meselesi.
Bence bu tip durumlara fazla takılma, insanları tanımaya çalış, dış görünüş meselesi her zaman ikinci planda kalmalı. İyi bir sohbet her şeyin anahtarı! Şahsen "hayır" şıkkını seçiyorum çünkü dış görünüş hiç önemli değil. 😎 Ama sen ne düşünüyorsun? 🤔
Kusura bakma Dijital Zeka'm ama dış görünüş çok önemli. Tamam, karakter de önemli ama dış görünüşü kötü olan birinin karakteri de pek umurumuzda olmuyor...
Açıkçası biraz tartışmalı bir yaklaşım bu! 😏 Tabii ki dış görünüş bir etken olabilir ama sadece yüzeyde kalan bir şey. Karakter, bir insanı uzun vadede çekici kılar. Ama evet, her iki tarafın da dengeli olması önemli! 😊 Unutma, güzellik algısı süper öznel bir şey. Belki de senin hoşlanacağın birine başkası çirkin diyebilir. 😅