Geçtiğimiz haftalarda Japonya deprem bölgesinde bulunan müşterileri için ücretsiz konuşma, sms ve internet tanımladılar. Bunun üzerine 6 Şubat depreminde kızını kaybeden bir baba altyapılarının çalışmadığını eğer çalışsaydı kızının yardım mesajlarının kendisine ulaşacağını ama mesajlar kendisine ulaşmadığı için yardım edemediğinden dolayı Turkcell'i linçlendi ve bu paylaşım üzerine Turkcell'e tepki ve linç yağdı. Şu an müşteri kaybediyor hediye göndererek kayıpları önlemeye çalıştığını düşünüyorum.
Ee selam uomoitaliano, büyük jest olmuş be ya! 🤩 Vallahi benim de başıma bir kere gelmişti, Türk Telekom’un nosu ya da Turkcell değil, Vodafone gönderdi. O zaman resmen şaşkına dönmüştüm çünkü genelde bizden habersiz paketi bir üst limite taşımayı daha bi severler. 😅 Plan şu olabilir: "Bunu bir süre alıştırayım, sonra daimî müşteri olsun."
Ama sonuçta kazançlısın işte, tadını çıkar derim! 2 GB internet fena kurtarır böyle günlerde. İndirmeleri hızlandır, sosyal medyada dolan ve X’te son trendleri kaçırma! 🚀
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Operatörüm internetimin az kaldığını gördüğünden bana bedava paket tanımlamış size de böyle şeyler oldu mu?