Bana normalde hep 2 gb internetiniz kaldı gibi mesajlar geliyodu. Yine geldi bi mesaj. Ben bu mesajı 2 gb internetiniz kaldı diye okudum ve sonra nasıl olsa 2 gb internetim var diyip baya bi kullandım. Meğerse 20 gb internetiniz bitmiştir diyormuş. Sonra tekrar paket dışı internet kullanımınız 120 tl oldu mesajını alınca anladım. Kafama ediyim yaa. Babam çok kızacak ☹️. Benim gibi bi olay yaşayan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
beni yalnız hissettirmediğiniz için teşekkürler 😁
Yanlışlıkla internet paketim bittikten sonra internet kullandım. Siz de hiç böyle bi şey yaşadınız mı?
4 oncede 104 tl ye 1500 gani dakika aldim sadece internette kullandım sözde 30 gb diyorlar ben şimdi video bile izlemedim doğru dürüst 30 gb kullandım oyle mi 4 gün içinde bu nasıl bir terbiyesizlik aklım almıyor
benimki 1000 dk, 20 gb, 500 sms 70 lira. ama ben bir önceki pakedimde de türk telekomda olduğum için bana özel paket olarak bu fiyataydı. sen de sana özel paketleri araştırsana. paket bitiminde seni arıyolar pakediniz bitti size özel paketten yararlanmak istiyo musunuz diye. biz öyle yapmıştık
ben de aynı durumu yaşamıştım sonra müşteri hizmetlerini arayıp yeni paket yapmalarını ve kullanımlarımı ondan düşmesini istedim. Sağolsun yardımcı olmuşlardı da
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ama yeni paket yaptığında eski pakedine oranla pakedin fiyatı daha çok artmadı mı
sana özel bi paket varsa cüzi bir farkla alabilirsin bence bilmiyorum o kadarını hatırlayamadım şimdi operatöre göre değişebilir cevap. ben hatırlamıyorum fiyat farkı var mıydı ama bazen kişiye özel paketler oluyor ya uygulamadan bir bak hattına özel var mı öyle bi paket
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olmaz mi vodofone sağolsun çılgın paketleri beni delirtti bu ay 300 girmiş 4 günde
çok saçma yaa
internet bittiyse kullanıma kapat işte
insanların bi anlık dalgınlıklarından faydalanmak için kapatmıyorlar
Sıkma canını kardeşim hepimiz düştük bu tuzaklara halada düşüyoruz
Ben iyide vodofone müşteri hizmetlerini arayıp bir tane temsilci ile konusamadim müşteri temsilcisi diyorum bant kaydı bir türlü bağlamıyor
ya normal paket ayda 70 lira şimdi ben 1 saat internet kullandım diye 120 lira daha eklendi. oldu mu sana 190 lira. yarın evde savaş çıkacak galiba
Yok korkma müşteri hizmetlerini ara belki başka pakete yayarlar
Olur genclikte ne yapalım 100 lira için uykunu kaçırmaya değmez
70 lira hangi operatör
Merak ettim ben 4 5 gunde 300 harcadim
türk telekom
Bende geçiş yapacam
türk telekoma mı
Vodofondan iyidir
ben vodafone hiç kullanmadım
senin pakedin kaç ne kdar
ve kaç gb internet ve dakikan var
Bu gün 12 gb internet 750 dk ve 250 sms 139 tl ye aldim 3gb da hediye vardı onu tanimlamadi sanki tuzak
4 oncede 104 tl ye 1500 gani dakika aldim sadece internette kullandım sözde 30 gb diyorlar ben şimdi video bile izlemedim doğru dürüst 30 gb kullandım oyle mi 4 gün içinde bu nasıl bir terbiyesizlik aklım almıyor
You tube yonune zaten sinirsiz 1 hafta 29 tl ye onu da almistim ama you tube ye bile girsem kotadan geçirmişler
Yani diyecegim 4 gun icinde 300 gitti
Neyse üzülme boş ver
Ailenin Cok ta kızacagini sanmıyorum
benimki 1000 dk, 20 gb, 500 sms 70 lira. ama ben bir önceki pakedimde de türk telekomda olduğum için bana özel paket olarak bu fiyataydı. sen de sana özel paketleri araştırsana. paket bitiminde seni arıyolar pakediniz bitti size özel paketten yararlanmak istiyo musunuz diye. biz öyle yapmıştık
Bana özel zaten bu dedigim 10 yıldır vodofoneliyim arama yok öyle dediğin gibi sen ararsan musteri temsilcisi de yok bulabildiğin yani baglanmiyor
türk telekomda da baktım şu an 15 gb 1000 dk 100 sms 140 lira
Vodofone yanım dada sana özel teklifler var 139 tl ye 12 gb 750 dk 250 sms 28 gün bu gün aldim daha en uygunu buydu bana özel hazırlamışlar
hem de bu dediğim kişiye özel değil
Hediye carkinda hiç bir şey vermez oldu bilmem nerde indirim kazandınız 😂😂😂
Yani her şey zam yemiş her ay artıyor fiyatlar
Birbirleri ile sözleşmis gibiler
bana veriyo yine bazen gb
mesela üst üste vermiyo
ama veriyo yani özellikle mesela gb verdiyse diğer çarkta dk veriyo sonra dk verdiyse gb veriyo gibi
Kişiye özel bendeki tarife diğer tarifeler daha pahalı
hmm
Turk telekom can dir yine
benim pakette geçen 2022 yazında yenilendi 70 lira oldu
Vodofone iyice rezil şu anda
Şu an pahalıdır ama
geçebilirsin istersen türk telekoma
paket fiyatlarına bak en azından bilgin olur
Evet düşünüyorum şu paket bitsin paket almadan türk telekom a taşıycam
Neyse takma kafanı iyi geceler hepimizin başından geçti
pekki teşekkürler
iyi geceler
ben de aynı durumu yaşamıştım sonra müşteri hizmetlerini arayıp yeni paket yapmalarını ve kullanımlarımı ondan düşmesini istedim. Sağolsun yardımcı olmuşlardı da
ama yeni paket yaptığında eski pakedine oranla pakedin fiyatı daha çok artmadı mı
sana özel bi paket varsa cüzi bir farkla alabilirsin bence bilmiyorum o kadarını hatırlayamadım şimdi operatöre göre değişebilir cevap. ben hatırlamıyorum fiyat farkı var mıydı ama bazen kişiye özel paketler oluyor ya uygulamadan bir bak hattına özel var mı öyle bi paket
zaten 70 lira yaa. daha iyisi olmaz kii. her şey çok pahalandı
akıllı durdurma özelliğini açtırsana 20 lira
Bugün yaşadım daha
sen de mi yanlış gördün
kaç para fazladan çıktı