Son iki aydır sizlerinde internet paketleriniz çok çabuk bitmeye başladı mı?
Önceden artan internet paketi kullanım aynı olmasına rağmen ayın yarısında bitmeye başladı iki aydır

Son iki aydır sizlerinde internet paketleriniz çok çabuk bitmeye başladı mı?
Önceden artan internet paketi kullanım aynı olmasına rağmen ayın yarısında bitmeye başladı iki aydır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
90 gb internet var pakette 10 12 günde bitiyor telefon elimde değil sürekli zaten olsa bile pili hızlı bitiyor ben anlamadım
internette araştırdm biraz iki üç aydır herkes şikayetçi bu konuda eskiye göre çok hızlı bitiyor diye
Tüketim konusunda herhalde cihazların gerek operatörlerin anlaştığı bir şey mi var nedir,90 üstüne 20 gb daha almak zorunda kalabiliyorum aslında girilen sitelerde cok fazla internet harcayabiliyor
bende veri kısıtlama var ve tel özelliği olarakta arka planda kalan uygulamaları engelleyip oto kapatıyor ama buna rağmen iki aydır yetmiyor
Girdiğin sitelerle alakalı olabilir
siteler için veri kotası var bende örneğin girdiğim site 10mb den fazla net yerse engelliyo
Benim paket sınırsız. 4.5 g olduğu için fazla arka planda veri harcar. Uygulamaların arka verilerini kapat
evde işyerinde ve gittiğim heryerde wifi bağlanıyorum ve tüm söylediklerinizi biliyorum veri dolaşımını kısıtladım telefonumun özelliği sayesinde arka planda kalan uygulamalar oto 10 dk sonra kapanıyor ve net bağlantısı kesiliyor.
Normalde paketimin yarısı artıyordu hep ama son iki aydır birşeyler var. Ve bunu dile getiren kişi sayısı bayağı arttı
Böyle şeylerle kafanı yorma
niye? İnternet paketi mi alıcan bana?
Sen bana al
Idareli kullaniyom..
benim gittiğim heryerde internet bağlantım var ve her ay paketimdeki internetin yarısı kalırdı ama son iki aydır yetmiyor oldu ve çoğu kişi de aynı şeyden şikayet etmeye başladı
Bir ayar cekmislerdir. m
büyük ihtimalle çünki aynı sıkıntıyı yaşayanlar çoğaldı
Hayır çabuk bitmiyor aynı hala
Evet çok çabuk gidiyor