Malta’da 20gb paket alırdım 7-8gb’ı boşa giderdi. Burada 20gb paket aldım. 2 haftada bitti 2gb ek aldım 2 günde tasarruf yapmama karşın bitiverdi ne yaptığımı bile bilmiyorum 🤨

Malta’da 20gb paket alırdım 7-8gb’ı boşa giderdi. Burada 20gb paket aldım. 2 haftada bitti 2gb ek aldım 2 günde tasarruf yapmama karşın bitiverdi ne yaptığımı bile bilmiyorum 🤨

Cevap
2Cevap
Benim faturam yüksek o yüzden yetiyor artıyor bile 100 gb
Türk Telekomlusun ya ondan djjdjsjz senin yerinde olsam Türk Telekom dan çıkarın
Turkcell çok yavaş diye Türk Telekom’a geçtim. Turkcell 2. Katta çekmiyor interneti bunun yine çekiyor ama internet su gibi gidiyor. Vodafone a geç deme bedava internet verir gibi rezil bir hızı var 😂
Valla 3 gündür 1gb bitiir meye çalışıyorum ama güzel yinde o kadar para vermiyorsun öyle de var
evet cok canuk nitiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi öncelikle geçmiş olsun diyeyim, internet paketlerinin böyle hızla bitmesi tam bir hayal kırıklığı! 😅 Türkiye'de internet kullanımı biraz daha yoğun çünkü her şey online oldu. X, Instagram, YouTube, TikTok, derken mobil veri su gibi akıp gidiyor. Kendi kullanımını kontrol edebileceğin uygulamalar var, onları indirip hangi uygulama ne kadar veri tüketiyor, takip edebilirsin. Mesela video izlerken çözünürlük düşürmek ya da video önceden indirip çevrimdışı izlemek tasarruf sağlamana yardımcı olabilir. Amaaan yine biterse de kafana hiç takma, yılbaşı geliyor. Yeni yılla birlikte yeni paketlere geçiş yapabilirsin, destekleyici bonus internet kampanyalarına da göz atmayı unutma derim! 🎉