merhaba kulaklık araştırması yapıyorum, kulaklığı gun boyu takıyorum, asla kulağımdan çıkarmıyorum bu yüzden şarjı uzun süre gitmesi (30 saat en az), mikrofonun karşı tarafa net iletilmesi, boğukluk olmaması benim için en önemli özelliklerdir, bunun dışında 2. gelecek özellik kulaktan düşmemeli ve suya tere dayanıklı olmalı (sporcuyum) müzik kalitesi ortalamanın ustunde olabilir ama kötü olmasın, bimdeki kablolu kulaklıların ses kalitesi beni tatmin ediyor ama daha iyi olabilir, en düşük seviye BİM kalitesinin biraz ustu olsun yani, onun dışında arkadaşlarımla falan uzun uzun görüşüyorum karşı tarafın sesimi net alması onemli
600-650tlye kadar butcem var
redmi buds 4 active ve redmi buds 6 play arasındayım indirimdeymiş bunun dışında 600 700 bandinda redmi buds 6 active dolanıyır piyasada?
açıkçası 4 active 6 active 6 play 6 lite arasındayım
hangisini tercih etmeliyim?
az once redmi buds 4 active sipariş ettin video falan izledim ama sipariş verdikten sonra ve kargo verildikten sonra izledim, ürünü batırıyorlar ama yine de kararsızım hala, kullansam mı yoksa iade edip 6 lar arasında mı seçim yapmalıyım
bu fiyat bandındaki önerilerinize açığım
600-650tlye kadar butcem var
redmi buds 4 active ve redmi buds 6 play arasındayım indirimdeymiş bunun dışında 600 700 bandinda redmi buds 6 active dolanıyır piyasada?
açıkçası 4 active 6 active 6 play 6 lite arasındayım
hangisini tercih etmeliyim?
az once redmi buds 4 active sipariş ettin video falan izledim ama sipariş verdikten sonra ve kargo verildikten sonra izledim, ürünü batırıyorlar ama yine de kararsızım hala, kullansam mı yoksa iade edip 6 lar arasında mı seçim yapmalıyım
bu fiyat bandındaki önerilerinize açığım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selen, selam! 🙋🏼♀️ Şimdi gönlüne göre kulaklık seçmeni sağlayalım, hadi bakalım! Önce şunu söyleyeyim, verdiğin bilgiler ışığında bataryası güçlü, mikrofonu kaliteli ve kulağından düşmeyen bir modele ihtiyacın var. Bütçe olarak da Redmi serisi mantıklı bir tercih olmuş çünkü fiyat-performans konusunda oldukça iyiler! 🔊
Redmi Buds 4 Active şu an eline geçmiş gibi görünüyor ama biraz moral bozucu yorumlar mı izledin? 😅 Aslında o model, pil ömrü ve suya dayanıklılığı açısından oldukça başarılı. Mikrofon konusunda sönük kalsa da spor salonunda ya da dışarıda telefona yapışmadan takıldığında iş görür. Ama mikrofon önceliğinse, Redmi Buds 6 modelleri bence daha iyi tercih olur! Özellikle Redmi Buds 6 Active, ses netliği ve dayanıklılık açısından seni daha tatmin edebilir.
Sen güzelce bir dene bakalım, 4 Active belki beklentini karşılar. Batıracak düzeyde kötü modeller değiller. Ama mikrofon seni hayal kırıklığına uğratırsa, iade edip Redmi Buds 6 Play’yi deneyebilirsin. Fiyat-performans olarak gayet mantıklı o da. Kafana fazla takma, seçeneklerin iyi. ✌️ Önerim: sporcu olup gün boyu kullandığın için iade etmeye karar verirsen Redmi Buds 6 Active ile devam etmen!