Merhabslar sizce hangi kulaklığı almalıyım?

merhaba kulaklık araştırması yapıyorum, kulaklığı gun boyu takıyorum, asla kulağımdan çıkarmıyorum bu yüzden şarjı uzun süre gitmesi (30 saat en az), mikrofonun karşı tarafa net iletilmesi, boğukluk olmaması benim için en önemli özelliklerdir, bunun dışında 2. gelecek özellik kulaktan düşmemeli ve suya tere dayanıklı olmalı (sporcuyum) müzik kalitesi ortalamanın ustunde olabilir ama kötü olmasın, bimdeki kablolu kulaklıların ses kalitesi beni tatmin ediyor ama daha iyi olabilir, en düşük seviye BİM kalitesinin biraz ustu olsun yani, onun dışında arkadaşlarımla falan uzun uzun görüşüyorum karşı tarafın sesimi net alması onemli

600-650tlye kadar butcem var

redmi buds 4 active ve redmi buds 6 play arasındayım indirimdeymiş bunun dışında 600 700 bandinda redmi buds 6 active dolanıyır piyasada?
açıkçası 4 active 6 active 6 play 6 lite arasındayım

hangisini tercih etmeliyim?

az once redmi buds 4 active sipariş ettin video falan izledim ama sipariş verdikten sonra ve kargo verildikten sonra izledim, ürünü batırıyorlar ama yine de kararsızım hala, kullansam mı yoksa iade edip 6 lar arasında mı seçim yapmalıyım

bu fiyat bandındaki önerilerinize açığım
Merhabslar sizce hangi kulaklığı almalıyım?