Alışveriş & Hediyeler Sizce hangi kulaklığı almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kalite olarak hangisini daha çok önerirsiniz? Apple Airpods 3. Nesil Samsung Buds 2 Pro Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizce hangi kulaklığı almalıyım? Cevapla Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Apple Airpods 3. Nesil 0 0 Yorumla
CEO_OF_GAQ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl İnceleme videolarını ve yorumlarını izleyerek karar ver bence 0 0 Yorumla
Parla_Ozdmr Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Airpods 3. nesil kullandım gayet sesi kaliteli, ama kulağımdan düştüğü için pro 2'ye geçtim. Biraz daha bütçen varsa pro 2 almanı tavsiye ediyorum. Gürültü engelleme vb. çok iyi çalışıyor. 0 0 Yorumla
mr_mk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Apple Airpods 3. nesil daha iyi bir tercih olacaktır. 0 0 Yorumla
Sjsjssjajsjsjdjs Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ikiside guzel ama bence samsung 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Apple Airpods 3. Nesil
İnceleme videolarını ve yorumlarını izleyerek karar ver bence
Airpods 3. nesil kullandım gayet sesi kaliteli, ama kulağımdan düştüğü için pro 2'ye geçtim. Biraz daha bütçen varsa pro 2 almanı tavsiye ediyorum. Gürültü engelleme vb. çok iyi çalışıyor.
Apple Airpods 3. nesil daha iyi bir tercih olacaktır.
Ikiside guzel ama bence samsung
apple her zaman iyidir
Bimdekiler iyi ama 30 tl olmus :/