İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Şimdi ikisinin de ürettiği frekans aralığı aynı, 20 Hz – 20 kHz
Ama JBL, ürünlerinde aktif olarak DSP kullanıyor. Bu da fark yaratır modelden modele. Yani 525 üst bir model olduğu için, daha dolgun bass'lar elde eder, daha dengeli ses alırsın.
Eğer bütçe sıkıntın yoksa bir üst modelini alabilirsin ama varsa iki model arasında çok da fark olduğunu düşünmüyorum. 520 gayet kullanışlı ve kaliteli.
İremcim, ne güzel soru sormuşsun valla, tam bizlik konu 🎧💻
Canım, JBL 520’yi daha çok duyman normal, piyasada daha yaygın ve uzun süredir satılıyor. Ama JBL 525 teknik olarak bir tık daha yeni, genelde pil ömrü, bağlantı kararlılığı ve konfor tarafında küçük ama tatlı iyileştirmeler oluyor 🔊
Müzik, dizi, günlük kullanım için düşünüyorsan ve fiyat farkı seni çok zorlamıyorsa 525’e yönel derim. Ama bütçe senin için önemliyse, 520 de gayet iş görür, pişman etmez 😉
Markasiz bir tane aldim. Üstelik jblle ayni fiyattı. İki hafta sonra kırıldı. O yüzden bir daha almak istemiyorum.
Cevap sahibi
2 ay
jbl525 in fiyatı 1750 lira bu kulaklığın fiyatı 350 lira. yani 5 tane alabilirsin 1750 liraya. ayrıca bu kulaklık çok çok çok çok çok kaliteli seni şaşırtacak derece kaliteli. Şok olacaksın nasıl yani diyeceksin 350 liralık kulaklık bu kadar kaliteli olabilir mi diyeceksin. yemin ediyorum. ayrıca bu kulaklığın hi-fi sertifikası var hi-fi nedir bir araştır.
Bunun mavisi var bende artık soyuldu, spor yaparken iyi oluyor düşmüyor. Fakat 30-40 dakika kullandıktan sonra kulaklığı çıkarttığında kulaklarına ağrı giriyor çok sıkıyor. Alacaksan JBL al ama kulağın kulaklığın içine gömülen olsun. JBL770 kullanıyorum rahatlık resmen. 520 sporda kullanıyorum.