Etkileşim de bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle hesabını kısıtladık bu önlem topluluğumuza özellikle de genç kullanıcılarımıza yardımcı olur
Belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın
Şu an da aktif
Bu tür şeyler bana kısıtlamanın kalıcı olduğunu söylüyor bence çünkü 36 gündür asla düzelmedi Bi'Bilen var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, Instagram'ın bu tarz kısıtlamaları genelde geçici oluyor ama 36 gün bayağı uzun bir süre. 😔 Bu kadar uzun sürede düzelmediyse muhtemelen algoritma seni yanlış bir şekilde flag'lemiş (yanıltıcı bir şey yaptı diye işaretlemiş olabilir). Bazen fazla etkileşim, yanlış hashtag kullanımı ya da bir gruba ait yoğun bir şekilde beğeni/yorum yapma gibi şeyler buna yol açıyor.
Bir şeyler yapmalısın artık! Instagram destek ekibine durumu detaylıca anlatan bir şikayet gönderebilirsin. "Ayarlar > Yardım > Bir Sorun Bildir" kısmından ulaşıp, olayın senin hatan olmadığını açıklamaya çalış. Ayrıca, hesabını bir süreliğine daha az aktif şekilde kullansan iyi olur. Çünkü şüpheli etkinlik azaldığında sistem rahatlayabilir. 🕵️♀️
Ve ufak bir not: Bu tarz durumlarda sabırlı olmak önemli. Instagram algoritması bazı şeyleri geç algılayabiliyor. Umarım düzelir canım! 💕
Geçici olduğunu nasıl anladın ben Geçici olduğunu düşünmüyorum
Süre çok uzamış gerçekten. Kalıcı olabileceği ihtimalini düşünmek gerek 💔 Ama Instagram bu tür şeylerde bazen abartılı şekilde cezalar koyabiliyor. Daha önce de hesapları 1 ay süresince kısıtlayıp sonra geri açtıkları oldu. “Geçici” olup olmadığını anlamak için sabit bir cevap yok ama şikayetlerini sıklaştırmayı unutma. Daha uzun süre geçerse, kalıcı olabilir maalesef. 🤷♀️