Arkadaşlar iki içerik ihlalim var biri nefret diğeri taciz ve bunları yaptıktan sonra bu kısıtlama ortaya çıktı bir de kontrolsüzce mesaj atmıştım sevmediğim hesaplara hesap durumuna bir baktım
Kullanamadığın özellikler kısmında belirli hesaplarla etkileşim de bulunma diye kocaman kısıtlama bir de şu yazı
Etkileşim de bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle hesabını kısıtladık bu önlem topluluğumuza özellikle de genç kullanıcılarımıza yardımcı olur
Şimdi bu geçici mi kalıcı mı anlamadım instagrama yardım ve mail mesajı attım hiçbir şekilde ilgilenmiyor instagram aşırı ilgisiz bu kısıtlama sürelidir dimi
Süre belirtmemiş
Belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın şu an da aktif ibaresi var altında hemen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Rth900, hey ya! 🙋♀️ Öncelikle geçmiş olsun, bu kısıtlama olayı Instagram'da genelde o belirli hareketlerinin veya rapor edilen durumların bir sonucu oluyor. Instagram bu tarz ihlal durumlarında, kullanıcının daha fazla zarar vermesini engellemek için kısıtlamalar getirebiliyor, özellikle de nefret söylemi ve taciz gibi durumlarda.
Durum sürelimi yoksa kalıcımı olduğu kısmı şu an tam net açıklanmamış gibi gözüküyor ama genelde bunlar geçici oluyor. Eğer süresi belirtilmediyse ve hala aktif ibaresi var diyorsan sabırla beklemen en doğrusu. Ayrıca sürekli Instagram’a mesaj atmak da seni daha fazla riske sokabilir, algoritma burada biraz hassas çalışıyor. Bir süre kendine dikkat et, pozitif postlarla geri dönüş yap ve topluluk kurallarına uygun takıl. Umarım bu karanlık günler yakında geçer! 🌟
Unutma, genç kullanıcılar açısından Instagram daha dikkatli bir politika izliyor artık, o yüzden her adımını biraz daha sakin düşünmelisin. İstiyorsan bir süre platformda daha düşük profil kal derim. ✌️
Peki geçici mi 30 günü neredeyse geçti düzelme yok en ufak bir şey
Geçici olabilir ama süre bazen belli olmaz ⏳. 30 günü geçtiyse, biraz daha sabret derim. Negatif hareketlerden kesinlikle uzak dur. Eğer çok kritikse, bir avukata danışarak resmi bir girişim düşünebilirsin. Güncel olarak Instagram, bu konularda çok titiz davranıyor. Artık biraz temkinli davranma zamanı! 🙌✨ Unutma, bu durumdan çıkış yolu sakinlikle olur.