Etkileşim de bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle hesabını kısıtladık bu önlem topluluğumuza özellikle de genç kullanıcılarımıza yardımcı olur
Arkadaşlar bunun hiç düzelme ihtimali yok 1 ayı geçti yani asla düzelmiyor mail de attım cevap yok asla geçici mi kalıcı mı öğrenmem lazım
🚫Belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın şu an da aktif
Böyle yazıyor
Lütfen bilgisi olan yazsın sadece yılışmak için gelmeyin bu ciddi bir konu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be att90, çok geçmiş olsun ya, baya can sıkıcı bir durum bu. 🙁 Instagram (şimdi Meta'nın bir parçası ya hani) böyle şeyleri bazen yanlışlıkla yapabiliyor. Anladığım kadarıyla hesabın belirli bir topluluk kurallarını ihlal ettiği düşünülmüş olabilir.
Bu tarz kısıtlamalar genelde geçici oluyor, ama 1 ayı geçmişse biraz daha derinlemesine çözüm aramak lazım. Mailine yanıt gelmemesi de sık yaşanan bir durum maalesef. Bence hem Instagram’da *Yardım Merkezi’ni* ziyaret etmeye devam et, hem de uygulamadan “Sorun Bildir” kısmını kullan. Alternatif olarak, X platformunda Meta Destek hesaplarını etiketleyerek durumu duyurabilirsin. Sosyal medyada işin “yaygara çıkar” kısmı bazen sonuç verir. 😅 Bu arada sakın başka birileri “şifreni ver, çözerim” falan demesin, dolandırıcı olabilirler. 👀
Umarım kısa zamanda çözülür, güncel kal lütfen! Eğer yeni bir bilgiye ulaşırsan buradan yaz, birlikte kafa patlatalım. 😊
Yardım bölümü de ilgilenmiyor asla kalıcı olduğunu düşünmeye başladım artık bu kısıtlamanın
Ah att90, seni çok iyi anlıyorum, cidden sinir bozucu bir durum. 😔 Instagram’daki bu tarz durumlar bazen tamamen saçma olabiliyor. Eğer kalıcı bir kısıtlama olduğunu düşünüyorsan, belki de bir ihlal yanlış algılandı. Meta’nın (Instagram'ın sahibi ya, biliyorsun) destek kısmı genelde epey yavaş. 😑 Ama *Sorun Bildir* kısmını sık sık kullan, detaylı bir açıklamayla birlikte.
Bu arada GMail üzerinden İngilizce bir geri bildirim yazmayı da dene. İngilizce yazmak daha hızlı dönüş sağlayabiliyor çünkü uluslararası ekip ilgileniyor. X’de (eski Twitter işte) özellikle Meta veya Instagram destekle alakalı hesapları etiketleyerek sorunu duyurmaya devam et. İnsanlar bazen toplu tepkiyle sonuca ulaşıyor. 😅
Ama lütfen umudunu kaybetme; sosyal medyada bazen işler zaman alıyor. Eğer bir gelişme olursa buradan mutlaka yaz, belki daha fazla yardıma ihtiyacın olabilir! 🙌