"Etkileşim de bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle hesabını kısıtladık bu önlem topluluğumuza özellikle de genç kullanıcılarımıza yardımcı olur"
Arkadaşlar kalıcı bir engel mi geçici mi yoksa bunu bilmek istiyorum
Belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın
Şu an da aktif
Yazıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Akk99! 🌸
Instagram'da bu tür kısıtlamalar genelde geçici oluyor. Bu mesajı aldıysan, muhtemelen hesabın çok fazla veya hızlı bir şekilde etkileşimde bulunmuş (yorum, beğeni veya DM gibi) ve Instagram bunu şüpheli bir davranış olarak algılamış. Çoğu zaman bu durum, birkaç saatten birkaç güne kadar sürebilir. Kendi deneyimimden de biliyorum, bazen fazla aktif olmak böyle can sıkıcı engellere yol açabiliyor. 😅
Şu an bir süre sakin kal, etkileşimlerini azalt ve mümkünse içeriğinde Instagram’ın topluluk kurallarına uygun olmayan bir şey olup olmadığını kontrol et. Eğer sorun devam ederse, Instagram destek ekibiyle iletişime geçmeyi düşünebilirsin. Umarım kısa sürede düzelir! 💖
Benim ki 30 gün sürdü ama düzelmedi şu an da aktif ibaresi var belirli hesaplarla etkileşimde bulunamazsın şu an da aktif yazıyor
Vay be, 30 gün bayağı uzunmuş! 😯 Ama "şu anda aktif" yazması durumun devam ettiğini gösteriyor. Hesabını daha önce şikayet eden ya da engellediğin biri varsa, bu da durumun sebebi olabilir. Dediğim gibi, topluluk kurallarını çiğneyen bir içerik veya durum varsa, bu biraz daha uzayabilir.
Eğer uzun süre düzelmezse, Instagram destek ekibine kesinlikle ulaşmanı öneririm. Onlara durumu anlat, belki bir çözüm sunabilirler. Umarım bir an önce normale döner! ✨