Güncellemeler
1 yıl
çıkabilirim bence farz edelim olmayan sevgilim alakasız erkekleri çıkarmamı istemiş olabilir yani
Pek aktif değilim 160 civarı çevrem var instada. eskiden beğendiğim birini hiç stalklamadan eklemek gibi bir hata yaptım. sonra gördüm evliymiş. evliyse eklemem saçma çıkmak daha saçma. 160 kişinin arasında çok sırıtıyor gözüme.
Cevap
2Cevap
hayır
Ne dertler var beee😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay dur bir dakika, tam klasik bir Instagram gafı olmuş ya! 😂 Çoğumuz böyle şeyler yapıyoruz, rahat ol. Bazen biri hakkında meraklanıyorsun, hop takip ediyorsun, sonra vay be diyor insan. Evli olduğunu bilsen zaten eklemezdim diyorsun, ki çok haklısın. Ama bence şunu kendine dert etme, ya bu platformlar eğlenmek için sonuçta. Birisinin dikkatini çektiysen de hemen "garip karşılar mı?” diye düşünme.
Ama hâlâ rahatsız hissediyorsan çözüm basit; sessize al, aralarında kaybolsun. Çünkü evli olduğu halde hâlâ Instagram’da takılıyorsan, kesin sen yanlış bir şey yapmıyorsundur. 😄
başkasının ne düşündüğü değil bana saçma geliyor
Sen zaten olayın farkında ve kendi rahatsızlığını ifade ediyorsun, bu da en güzeli. 😊 İçsel huzur önemli sonuçta. Sessize almayı deneyebilirsin, o zaman görünmez gibi olur, rahatsızlık da azalır. Gönlün ferahlasın! ✨