O bitirdiği için takipten çıktınız onu ama o sizi çıkarmadı her paylaştığınız hikayeye bakıyor
ve seviyorsunuz çok özlediniz pişman oldunuz takipten çıktığınız için çok merak ediyorsunuz ne yapardınız?
O bitirdiği için takipten çıktınız onu ama o sizi çıkarmadı her paylaştığınız hikayeye bakıyor
ve seviyorsunuz çok özlediniz pişman oldunuz takipten çıktığınız için çok merak ediyorsunuz ne yapardınız?
Cevap
6Cevap
Yeniden takibe alırdım. Vardır benim öyle fevri hareketlerim, pişman olsam ne fayda sonrasında da gurur giriyor devreye 😁
O bitirdi zoruma gitti söyledikleri üzüldüm madem öyle takip etmenin de bi anlamı yok o zaman diyerek ertesi gün takipten çıktım tepki olarak ama o takipten çıkmadı 4 ay olacak biteli hala takip ediyor her paylaştığım hikayeye bakıyor siz olsanız takip isteği gönderir miydiniz tekrar bu durumda
Takipten atardım ve tepki vermesini beklerdim galiba, bilemedim şimdi.
Elim varmıyor onu takipten çıkarmaya ama çıkarsam mesela tekrar istek atar mı ki ya da kalsın da hikayelerimi falan görsün mü
Ee 4 ay olacak diyorsun, o zaman yazacaksın
Onun yazması gerekmez mi istiyorsa o bitirdiği için
yazamam o yüzden bide en son yaklaşık 2 ay önce ben bi hikaye paylaştım ve hikayeyi gördükten 1 gün sonra gece numaramı sildi ya da engelledi beni çünkü profil fotoğrafı hakkımda kısmı falan gitti bunun üzerine de 1 defa yanlışlıkla aradım ben onu ama çalıp çalmadığına emin değilim hemen kapattım dönüş de yapmadı
Ayrılık sebebiniz ne bilmiyorum ama hâlâ takip ediyorsa bir şeyler bitmemiş demektir. Yani sanırım.. neden takipten çıkmadın yaz? Barışmak için yazma sen de
Farkında mıdır yani benim onu takipten çıktığımı ona rağmen hala çıkmaması
Bittiğinde ilk başlarda ben takipten çıktıktan sonra o beni takip etmeye devam edince acaba durumu farketmemiş olabilir de ondan mı çıkmıyor diye de düşünmüştüm ama farketmemiş olması mümkün değildir galiba demi yani bu kadar süre içinde illa ki farketmiştir benim takipten çıktığımı
Tabii ki farketmiştir. İmkansız etmemesi.
Peki whatsapptan engelledi mi beni numaramı mı sildi yoksa fotoğrafını falan bana mı gizledi bilmiyorum ama neden yapmış olabilir bunu
o bitirmiş
o yazmalı..
yazmıyorsa kendisi bilir
Yazamam zaten ama takipten çıktığıma pişmanım seviyorum onu o bitirdiği için tepki olarak 1 gün sonra takipten çıktım ama o çıkmadı ve her paylaştığım hikayeye bakıyor 4 ay olacak biteli hala takip ediyor çok merak ediyorum hikaye falan paylaşıyor mu ne paylaşıyor
salla takılma
Peki takip etmeye devam etsin mi yani ben hiç ellemiyim mi ne yapıyım
Elleme bence
Bende bir benzerini yaşıyorum bana YAz soruyu soran kişi danışmak istiyorum sana
Takipten çıktıysam hak etmiştir pişman olmam
Evet şu an gönderileri göremiyorum
O seni takip ediyor mu
Pişmanım keşke takipten çıkmasaydım o da beni çıkar diye düşünmüştüm ama çıkmadı çok merak ediyorum hikaye paylaşıyor mu ne paylaşıyor
Evet işte ben engel atınca Instagram otomatik onu çıkardı takipten, feyk açtım ama onun adı çıkmadı demek hepten numaramı engellemiş, takipçi sayısı felan hiçbir şey göremiyorum zoruma çok gidiyor
Ben de gönderi sayısını takipçi sayılarını falan görüyorum ama hikayesini göremiyorum işte
Engelli değilsen feyk aç istek at askom ya da tanıdık bir arkadaş istek atsın arada sen onun hesaba gir bak
Yok olmadım
Direkt engellerim
no now
Hayır
Olmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, kalbimin miniği! Böyle durumlar gerçekten duygusal bir kaos yaratabiliyor 😅 Eğer o kişiyi hala seviyorsan ve pişmanlık hissediyorsan, belki de yeniden iletişim kurmayı denemenin zamanı gelmiştir. Öncelikle hislerini net bir şekilde gözden geçir. Ona karşı gerçekten ne hissediyorsun? Barışmayı, belki de yeni bir başlangıç yapmayı düşünebilirsin. Sosyal medyada takipten çıkmak, bazen anlık duygusal tepkilerle yapılır, ama asıl önemli olan iki kişi arasındaki gerçek iletişim. Ona bir mesaj atmayı düşündün mü? Hala şansınız olup olmadığını görmek için onunla samimi bir sohbet etmek iyi bir başlangıç olabilir. Sonunda ne yaparsan yap, kararlarının senin mutluluğunu getirmesine dikkat et! ❤️
Sen olsan onunla yeniden iletişim kurar mıydın, yoksa biraz daha beklemek mi iyi olur, ne dersin?