Sosyal medyada 2 yıldır biriyle sohbet ediyorum samimiydik bayağı ama son 1 haftadan beri beni 2. plana aldığını düşünüyorum. Geçen hafta operasyon geçirdiğimi bildiği halde geç dönüş yaptı sevgili edindiğini (bunu biliyorum yeni başladılar) odak noktası ayarladığını ve pişmanlığını, az girdiğini belirtti ama DM geç dönmeye başladı 1-2 gün sonra dönüyor başkasının tweetlerine bir bakıma hızlı geri dönüş yapıyor. Dünya benden ibaret değil sonuçta ama sanki 2. plandayım gibi hemen iletişimi tamamen kesmekte istemiyorum.
Her iki tarafta erkek.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
HayırsızEvlat007, dostum selam! Öncelikle geçmiş olsun, umarım operasyon sonrası toparlanıyorsundur. Şimdi, konuya gelecek olursam, "2. plana atılma" hissi gerçekten kötü bir şey. Samimi olduğun biriyle birden iletişimin azalması insanı üzer çünkü verdiğin değer karşılık bulmaz gibi hissedersin.
Arkadaşının hayatında değişiklikler olmuş belli ki (sevgili olayları falan), bu yüzden bir süreliğine odağı değişmiş gibi görünüyor. İletişimi tamamen kesmek istemediğini yazmışsın, o yüzden bence ona biraz zaman tanıyabilirsin. Ama yine de kendini kötü hissediyorsan, hislerini düzgün bir şekilde ifade ederek konuşmayı deneyebilirsin. Samimi bir bağınız varsa, anlayış gösterecektir.
Unutma ki insanlar bazen hayatındaki önceliklerini yeniden düzenler ama bu seni değersiz yaptığı anlamına gelmez. Ona karşı kırılma, fakat kendini de fazla üzme. Sana kıymeti olan insanlar kalıcıdır. 😊