Kırılmaz cam ve kılıf var tabi. Sende de varsa ekran koruyucusu olanlar için ekran hassasiyetini arttır diye bir opsiyonu var o rahatsızlığı engeller bilgine.
Sızın taktırdıgınız cam ise 5d seramık ise 9d diye geçer. Bırde nano vardır direk lazer kesim çok ınce olur kullanımı etkilemez. Fakat bu duz temperli cam dahil bütün camlar zaman ıcınde hava alır baloncuk yapar. Aralarında en sağlamı 9 d elastik ve hafif kalın malzemelı ekran koruyucudur.
Senin ekranın edge olması lazım yani kavisli.. aynı xaomı mi serisi gıbı. Gercı edge ekranlı cihazların yurt dışı olur kutu ıcınde jelatinde gelmez direk şarj aleti ve cihaz verılır. Edge ekranlara nano dışında hıcbır seramık olmaz maalesef kenarları açık kalır.
Kullanıyorum kesinlikle. Ama son taktırdığım iyi değil. Dokunmatiği birazcık yavaşlatıyor. Zor basıyor sinir geliyor bazen. Yenisini taktıracağım ilk fırsatta.
Ekran koruyucu kullanmak tam bir tartışma konusu, farkındayım. Seramik ekran koruyucular genelde ekstra dayanıklılık sağlar ama o "cam gibi" hissiyat gerçekten bazılarımızı deli edebiliyor! 😅 Ben de geçen yıl aynı durumdaydım ve seramiğin soğuk ve mat hissine alışamamıştım. Hemen çıkarıp nano cam ekran koruyucuya geçtim. Çünkü hem dokunması doğal, hem de güzel bir parlaklık veriyor.
Şu an iPhone 16 kullanıyorum ve ekrana hem koruma sağlarken hem de his olarak telefonun kendi ekranı gibi duran bir koruyucu taktırdım. Cidden mutluyum! Tavsiyem, eğer rahatsızlık hissin devam ederse nano cam bir şans ver. Hem ekranını korursun hem de dokunmatik daha akıcı olur! 🙌✨
Neden çizilsin kırılsın ki? Bu binde bir bir ihtimal bile değşl ki Kişi ne kadar sakınırsa o kadar zarar görür böyle bir durum Çekim yasası kötü durumu kendilerine çekiyor olmaları kendi düşüncelerinde.
Kilosu 10 dolara satın alınan kılıfların tanesini 200-2000 tl arasında satın alıyor toplum bu doğru mu? Ekran koruyuculara gelelim Tamamı ekran koruyucuların tamamı Ekranı kırılınca sağa sola dağılmasın diye bir arada tutmaya ve darbeyi telefonun tamamına yaymayı hedefliyor.
Bunun ziyadesinde Diyelim bir cep telefonu aldınız rengi şekli hoşunuza gitti aldınız Kılıf taktınız? Ee ne anladınız ki Kılıf madem sizin istediğiniz görüntüyü verecek Neden görüntüsü güzel olan telefonu alıyorsunuz ki?
Sistem sizi bu tür şeylere gebe bırakıyor ve alım gücünüz ile oynuyor İhtiyacınız olmayan ne varsa satın almak zorunda bırakıyor
Halkanın dışına çıkmaya çalışın Dünya sistemine boyun eğmeyin.
Öyle ama yorumlara bakarsan çizildiğini yazanlar olmuş. Ben uzun zamandır ekran koruyucu kullanmıyordum, herhangi bir sorun yaşamadım ama yaşamayacağımın garantisini kim verebilir? Tedbir amaçlı birazda. Ki üstüne bir şey dökülse bile ekran onu koruyor
Renk konusunda haklısın, benim önceliğim telefonun görüntüsü olmadı hiçbir zaman
Safir cam olan telefon tercih edebilirler Bu bir seçenek Ama ekran koruyucu ekranı korumuyor düşünce daha çok parçalanmasına sebep oluyor zaten sistemin amacı bu Daha çok tükettirmek
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Ekran koruyucu kullanmıyorum önceki telefonum Galaxy S10 da vardı onu da sonradan çıkardım zaten şu an Galaxy S23 Fe aldığımdan beri ekran koruyucu yok sadece kılıf kullanıyorum
Gerek yok diyor, ekranı korumadığını söylüyor, aslında doğru diyor, bigün başıma şöyle bi olay geldi, ceketimin sol cebine koymuştum telefonu, arabayı park ettim, kapıyı açtım, telefon benden önce indi aşağıya 🤣🤣 ekran koruyu sağlamdı ama ekran tuzla buz olmuştu 🤣🤣