İnternet & Teknoloji Ekran koruyucu ve kılıf kullanıyor musunuz? ŞİŞMANKÖPEKBALIĞI Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadece ekran koruyucu Sadece kılıf Her ikisini de kullanıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ekran koruyucu ve kılıf kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kılıf kullanıyorum ama ekran koruyucu kullanmıyorum vardı çıkardım 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sadece ekran koruyucu 0 11 Yorumla dilhun328 +1 yıl Bazen korumuyor diiii mi Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Korumuyor. İç ekran hasarlı Yorumla dilhun328 +1 yıl O zaman adı neden koruyucu? 🤔 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Öyle pazarlayanlara sormak lazım Yorumla ŞİŞMANKÖPEKBALIĞI +1 yıl benim telefon çizildi elimle kaydırıken rahatsız oluyorum servise verip bi dünya para veremem birkaç tane çizik için ama elimde ekranı kaydırıken takılıyor rahatsız ediyor üzerine ekran koruyucu yapıştırmak istiyorum o zaman rahatsız etmez Yorumla dilhun328 +1 yıl Peki size bir soru; Dr. Oetker neden doktorluğu bırakıp pastacı oldu? 🤔 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl O da güzel yöntem tabi Yorumla dilhun328 +1 yıl Soru sorduk Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl @dilhun328 Doktorlukta hak ettiği değeri görememişse demek ki Yorumla dilhun328 +1 yıl Bence başka sebepler var, pasta yapıyor diye mutlu sanıyorlar Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl @dilhun328 O da olabilir Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. Ekran koruyucu aldım hala taktırmadım 🤦 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. İkisi de var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kılıf kullanıyorum ama ekran koruyucu kullanmıyorum vardı çıkardım
Evet fakirim çünkü 😂
Sadece ekran koruyucu
Bazen korumuyor diiii mi
Korumuyor. İç ekran hasarlı
O zaman adı neden koruyucu? 🤔
Öyle pazarlayanlara sormak lazım
benim telefon çizildi elimle kaydırıken rahatsız oluyorum servise verip bi dünya para veremem birkaç tane çizik için ama elimde ekranı kaydırıken takılıyor rahatsız ediyor üzerine ekran koruyucu yapıştırmak istiyorum o zaman rahatsız etmez
Peki size bir soru; Dr. Oetker neden doktorluğu bırakıp pastacı oldu? 🤔
O da güzel yöntem tabi
Soru sorduk
@dilhun328 Doktorlukta hak ettiği değeri görememişse demek ki
Bence başka sebepler var, pasta yapıyor diye mutlu sanıyorlar
@dilhun328 O da olabilir
Telefonum sağlam kullanmıyorum
Ekran koruyucu aldım hala taktırmadım 🤦
İkisi de var
Evet ikisini de kullanırım..
Evet.
evet