kızlar soruyorda 39 yaşımda olduğumu belirtiyorum evet gerçektende o yaştayım hiç sevgilim olmadığından bahsediyorum gerçekten hiç sevgilim olmadı kızlarla alakalı dediklerim bunu yaşadım şunu yaşadım dediklerim gerçekten yaşadıklarım adımın osman olduğunu söyledim evet kimlikte adımla aynı osman sinirli biri olduğumdan bahsettim öyleyim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılValla resim olarak soruyorsan kolay kolay resim paylaşmam ama paylaşırsan da üzerimde oynama yapmam evet benim ama kişi olarak soruyorsan hiç de ben değilim 🤣
Normalde akıllı uslu beyefendi birisiyim ama sosyal medyada birazcık da tam tersiyim 🤣10 Yorumla
1 yılSosyal medyada yokum, gerçekte de pek yokum zaten. O yüzden bu soruya evet diyebilirim.
115 Yorumla
Soran1 yılNeden yoksun peki?
- 1 yıl
Sosyal medyada mı? Takip edecek kadar merak ettiğim kimse yok, fazla foto çekilmem çekilsem de görsün istediğim kimse yok.
Soran1 yılGerçek hayat kısmı?
- 1 yıl
İş güçten sosyal hayata katılmaya pek vakit kalmıyor. Olan nadir zamanlarımı da yeğenlerime ayırıyorum. En azından sevgilerinden ve içtenliklerinden eminim.
Soran1 yılÇok güzel bir yaklaşım gerçekten. Evet çocuklar insanı gerçekten içten sevip, mutlu ediyorlar
- 1 yıl
Ve çocukları mutlu etmek kadar güzel bir şey yok bence. Çok yoruyorlar gerçi ama günün sonunda gördüğün değeri ve sevgiyi gördüğünde buna da değiyor :)
Soran1 yılÇok iyi anlıyorum sizi 2 küçük çocuk sahibi bir anne olarak ☺️
- 1 yıl
Allah bağışlasın, sizin durumunuz benden çok daha zordur yorgunluktan yana :))
Soran1 yılEvet zor, anca onlar uyuyunca dinleniyorum işte..
- 1 yıl
Bu mesajda ablamı gördüm :D
Soran1 yılHer kadının ortak sorunu ☺️
- 1 yıl
Eşlerinden yeteri kadar yardım göremeyenlerin özellikle :) Peki bu soruyu sorma fikri nereden geldi aklınıza :)
Soran1 yılEşim çocuk konusunda yardımcı hak yiyemem. burada gerçek karakterimi yansıtıp dışarda yapamıyorum da benim gibi olan var mı acaba dedim..
- 1 yıl
Çok vardır olmaz mı..
Soran1 yılÖyle detleşeyim dedim..
1 yılDegilim sosyal medyada enerjik neşeli özgürüm gerçek hayattakinin aksine yani sosyal medya benim gerçek yüzüm istediğim hayat reel hayat istemedigim ama yaşamak zorunda olduğum hayat
43 Yorumla
Soran1 yılTam tarif ettiğiniz gibiyim bende
- 1 yıl
Benim gibi birileri olması sevindirmedi açıkçası keşke normal hayatta da özgür olsak
Soran1 yılEvet kötü bir durum yaşıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u 1 yılgerçek benim evet
22 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir karaktersin 🙏
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
1 yılBirebir aynıyım. Çünku benim olmayan bir hayatı benimmiş gibi göstermiyorum. Bana ait olmayan bir yüzü benmisim gibi paylaşmıyorum. Filtre efekt shop vs yapmıyorum. O an üzgünsem moduna göre şarkı paylaşıyorum. Misal hiç ingilizce şarkı dinlemeyen biri olarak sürekli batı tarzı ingilizce dinleyen biri gibi gözükmüyorum. Hatta ankaralı namık dinleyesim varsa insanlar beni ezikler vs diye onu paylasmamazlik etmem. Yani farklı bise göremiyorum. Ayrica gerçektede ben mimiklerini hiç saklayamam dilimi tutsamda yani.
21 Yorumla
Soran1 yıl👏
Gerçek ben ne demek bilmiyorum. İşe giden ben mi, okul sıralarında oturan mı? Annesinden yeni doğan mı? Kendisini keşfetmeye çalışan mı? Bin tane farklı rolümüz varken, sokaktan geçen herkes için bambaşka birisiyken, hepimiz nasıl kendimizin kim olduğunu bilebiliriz?
53 Yorumla
Soran1 yılBu çok farklı bir bakış açısı
- 1 yıl
Wowwww harika yorum
- İnternet & Teknoloji konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılSosyal medyada kimsenin gerçek o kişi olduğuna inanmıyorum. Çünkü sosyal medyada herkes uzakta tanımadığı kişilerle sürekli alay eder, dalga geçer, sataşır, laf sokma çabasına girer, güzel sayar, işletir, kullanır, ... vs. vs. Bunlar en sık gördüğümüz örnekler. Gerçek hayatta da insanlarla yüzleşiyoruz, yüzleşmiyor muyuz hiç? Aynı tepkiler o zaman neden olmuyor?🙂
22 Yorumla
Soran1 yılKlavye delikanlısı dediklerinden mi diyorsun
- 1 yıl
Sadece o basit bir cümleye de bağlamıyorum. Ortamlar farklı çünkü... Biri gerçek öbürü ise sanal
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılTam olarak şöyleyim;
https://www.instagram.com/reel/DEF83HOMfPn/?igsh=bjk0bWl4NnhiNDh1
12 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi yalnız ☺️☺️
- 1 yıl
😅✌️
Sosyal medyadaki ben gerçekten iyiyim, eskiden sadece resim çekmekten hoşlanan kişi hayatta kendi yüzümü göstermeyen kişi ama şimdi YouTube videoları da çekebiliyorum, yine ben Türkiye'de belki de ilk internete giren kişilerden biri olabilirim. O yüzden at üsküdar'ı geçmiş olabilir
10 Yorumla
1 yılGerçek benim yapmacık insanları da sevmem olduğum gibiyim 📌📌
46 Yorumla
Soran1 yılBende burada gerçeğim
- 1 yıl
En güzeli kuzum🥰
- 1 yıl
Tanıdığım en gerçekçi kişi sensin burada 🌹
- 1 yıl
@Gabriel_Pasternak teşekkür ederim efendim çok incesiniz 🥰🥰🙏
- 1 yıl
Rica ederim hanımefendi ☺️
- 1 yıl
@Gabriel_Pasternak ♥️
İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı. Tamamen gerçek benim. Hatta twitter’da reel hayatımda olduğumdan bile daha gerçeğim, çünkü reelde bazen kırıcı olmamak için susuyoruz etrafımızdakilerle tartışmaya girmiyoruz ama sosyal medya öyle değil içimden ne geliyorsa geldiği gibi söylüyorum.
40 YorumlaYok değilim photoshopla kendimi erkek yapıyorum öyle paylaşıp erkek gibi davranıyorum hatta 1 tane sevgilim 2 tane de flörtüm var biri trans
11 Yorumla
Soran1 yılAferin
1 yılFarklı davranamıyorum kesinlikle.. Bir noktadan sonra illaki gerçek karakter çıkacaktır ortaya.. O yüzden baştan hiç kasmamak gerek bence..
11 Yorumla
Soran1 yılBende olduğum gibiyim, gerçek hayatta değilim aksine
Gizli Üye(36-45)1 yılReel hayatta düzgün, karakterli, kaliteli bir insan olduğum söylenir ve buna bende katılıyorum. Sanalda kendimi farklı göstermem gereken her hangi bir özellik ve davranışım olmadığı için kendimi olduğum gibi yansıtırım.
12 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel. Umarım hep böyle söylemeye devam ederler
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim.
"Bâki kalan bu kubbede hoş bir sadâ" değil mi zaten.
Gizli Üye(30-35)1 yılSosyal medyada yoğum ben, hatta bi işyerine başvurduğumda ajan mısın oğlum sen internette izin yok senin demişlerdi.
Sadece burası var burdada gizli takılıyorum.
Ama rol yaptığım söylenemez tabi, naadar uzun yazdım la 😮💨 yoruldum.116 Yorumla
Soran1 yılSen neden gizli takılıyorsun? Kadınların çoğu kendini koruma amaçlı yapıyor ama
Cevap sahibi1 yılOrtada olmayı sevmiyorum. Bide nedense açık cevaplayınca saçma sapan yorumlarda kavgalar falan oluyor. Üçüncü kişi olarak atliyorlar gerek yok polemiğe girmeye nasılsa bu şekilde de fikrimizi beyan edebiliyoruz.
Soran1 yılHaha aynı mantığı yürütüyoruz ☺️
Cevap sahibi1 yılMantıklı çünkü, bide çok mesaj atan oluyor. İlişki terapisiti gibi milletin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. İki insansınız işte birbirini tanıyan, oturun konuşun kardeşim. Ben elimde veri olmadan, seni tanımadan ne yorum yapayım iliskinize değil mi 🤭
Soran1 yılAy onları hiç sevmiyorum. Kendi derdim bana yeter kimseye Güzin ablalık yapamam ☺️
Cevap sahibi1 yılYani, yinede kırmak istemediğimden bi kaç bişey diyorum. Sonra sana kalmış deyip postalıyorum.
Soran1 yılBen artık kırmama aşamasını geçtim sanırım..
Cevap sahibi1 yıl
Soran1 yılTam sana uymuş bak. Nalet olsun içindeki insan sevgisine
Cevap sahibi1 yılSorma seviyoruz yaratılanı, yaratandan ötürü. On yargılı yaklaşmam.
Soran1 yılBir ara bende öyleydim de insan bir süre sonra vazgeçiyor..
Cevap sahibi1 yılGeçme, geçme iyi insanlarda var.
Azlar ama varlar, süzgeçten geçiriyorsun öyle düşün yeterli veriyi topladın mı kararı yapıştır geç. Ben öyle yaparım, aldığım karardan da asla dönmem.
Soran1 yılÇevremde iyi insanlar şükür ki var, bu huylarım sanal için geçerli.
Cevap sahibi1 yılHe sanalı çok sallama ya gereksiz, nerde göreceksin bi daha kimbilir nerdeki insanı.
Şimdi bizim bu konuşma bitti, nerde göreceksin, görmezsin o yüzden gerçekte olan önemli.
Soran1 yılGerçek hayatta iyi ilişkilerim var.. öyle düşünüyorum yani
Cevap sahibi1 yılNice 👌
1 yılBuyur iki sohbet edelim. O arada kendin karar ver.
13 Yorumla
Soran1 yılÇok naziksin teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim, nerdeyse otuz yıllık bir soruyu tekrardanak gündeme getirmişsin. Sormak istediğin bir şey varsa sor.
Soran1 yılİyi bir şey mi yapmışım yani
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazı özel şeyler anlatılmaz ama yalanım da yoktur yani neysem oyum
12 Yorumla
Soran1 yılYani tabiki, sosyal ortam bile olsa özel olmalı
Tabikide dogalligimla Zerafetimle sosyal medyada nasilsam gercegimded3 oyleyim
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏🌸
Resımdekı şahıs benim fakat sosyal medya da kendımı tanıtma gereği vs duymadım ya da surda sorulan sorulardan Bırılerı az çok fıkır yurutebılır. İnstagram zaten yok yanı su platformdan ne kadar tanıyabılır ki ınsan bırbırını
10 Yorumla
1 yılHayır, değil. Maalesef hiç fotojenik değilim gerçekte kendimi daha çok beğeniyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılHer halinizle güzelsinizdir 🌸
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- İnternet & Teknoloji konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılGerçek benim fotoğrafciyim sonuçta neden feyk açayım ki
11 Yorumla
Soran1 yılİlla sahte olmasına gerek yok ki, burada gerçek olup dışarıda kişiliğini saklayabilirsin
Gerçekte daha iyiyim bence sosyal medyada kimse göründüğü gibi değil.
12 Yorumla
Soran1 yılBen tam tersiyim
1 yılBenim. Ama normal hayatımda daha mesafeli biriyim ben
13 Yorumla
Soran1 yılBende öyleyim sanırım..
- 1 yıl
Olur öyle şeyler.. 😊
Soran1 yılŞikayetim yok 😀
- İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı.
1 yılYalana gerek yok, bazen duygularımı göstermemeyi seçiyorum bu, beni benlikten çıkarır mı bilmiyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılHayır çıkarmaz, duruma göre hareket etmektir bu sadece
1 yılHayır değilim gerçekte az konuşan ve utanan birisiyim.
15 Yorumla
Soran1 yılBurası sanal olduğu için daha mı rahat senin için
- 1 yıl
burada biraz daha rahatım evet
Soran1 yılBende öyleyim
- 1 yıl
Sanal sonuçta normal ya
1 yılbire bir aynı hayatı siklemezlik aynı küfürler
17 Yorumla
Soran1 yıl☺️iyimiş
- 1 yıl
sen nasılsın peki?
Soran1 yılBen burada gerçeğim, reelde çok farklı
- 1 yıl
nasıl yani tarif etsene az belki seni tanıyorumdur ama gizli olduğundan bilemedim
Soran1 yılTanımazsın karşı cinsle sohbet etmiyorum
- 1 yıl
sorulara cevaptan filan bahsetmiştimde seyse raharsız ettim galiba iyi geceler size...
Soran1 yılRahatsız olacak bir şey yok ki. Yorumlarımda gizli oluyor onu demek istedim. İyi geceler
- İnternet & Teknoloji konusunda 368 cevap paylaştı.
1 yılburada daha kibarım.. :)) onun dışında aynı ben
19 Yorumla
Soran1 yılReelde kaba mısın? ☺️
- 1 yıl
Hayır.. Reelde de nezaket kurallarına önem veririm kibarım.. Ama burada mimik jest vs olmadığı içn ve insanları tanımadığım için bir tık daha dikkat ediyorum.. Diyelim :))
Soran1 yılBöyle ince düşünce bu sitede, gözlerim yaşardı ☺️
- 1 yıl
Bulunduğum yerin kelitesi ne olursa olsun benim sorumluluğum kendime.. Site beni tanimlamiyor bende siteyi :))
Soran1 yılBöyle düşünen kişi sayısı burada belki yüzde bir falan herhalde
- 1 yıl
Yok ya vardır Bi yüzde 3 :))
Soran1 yılBana denk gelmedi demek ☺️
- 1 yıl
Bana da çok gelmedi.. Bari dedim ben bildiğim yoldan yürüyeyim.. Yel degirmenleriyle savaş hali işte.. Sonra baktım savaş değil çözüm.. Umursamamak ve zaman vermemek.. Baktım biri kaba ve kendini ifade ederken ancak küfürle yafa karşıyı ezerek konuşabiliyor.. Hemen uzaklaşıyorum. Teşekkür edip.. Çok daha rahat çok daha iyi :))
Soran1 yılGayet güzel, profesyonelce ☺️
Gizli Üye(18-24)1 yılNormalde çok utangaç biriyim ama burada gizli olarak içimdeki o*rospu ortaya çıkıyor
34 Yorumla
Soran1 yıl🙈🙈 bu fenaaa
Cevap sahibi1 yılEvet maalesef içimde durmadan seks yapmak isteyen biri var sanki ama bakireyim
Soran1 yılYani çok bakirelik sayılmaz ama neyse
Cevap sahibi1 yılİlişki yaşamadım ki
Evet çünkü fikir belirtmede daha özgürüz anonim olmak da güvenli hissettiriyor. Zaten aktif kullanmıyorum gerçek hayatta da asosyal olduğum için aynıyım
10 Yorumla
1 yılKesinlikle ben değil her şeyi romantizw ederek paylaşıyorum fakat işin aslında o kadar estetik bir görüntü yok
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 710 cevap paylaştı.
1 yılEvet yaşımı mesleğimi huyumu oldugu gibi yazarım zaten sosyal medya hesaplarimda paylaşımda yapmam
10 Yorumla Bence sanalda ki insanların gerçekte ki insanlardan daha insan olduklarını düşünüyorum ve bu sebepten kimse aynı değil
10 Yorumlapek aktif değilim s medyada. aslında ordaki ben ile gercek ben arasında bir test yapcak durum yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet, eksiği var fazlası yok. Çünkü sosyal medya özürlüyüm😊
12 Yorumla
Soran1 yıl☺️ güldürdü
Cevap sahibi1 yılNe mutlu bana
1 yılBir ara fake takiliyordum. Evlenene kadar. Evlendikten sonra gercek kimligimle takilmaya basladim. Ardindan sapiklar dadandi bana. Sonra tekrar fake takilmaya basladim. Olmuyor cunku.
14 Yorumla
Soran1 yılburada sapıklar çok fazla maalesef soruları bile gizli soruyoruz o yüzden
- 1 yıl
Ben seviye 2 olamadim hala. O yuzden gizli yorum yapamiyosam hic yapmiyorum :D
Soran1 yılYani bu kadar ince ayrıntı düşünecek hale geldik ☺️
- 1 yıl
maalesef. Yahu mahallemde bile rahat yuruyemiyorum. Daima alisveris ettigim esnaf bile dudagini isirarak vakiyor bana. Rahat edemiyorum. Bi gun hic unutmam baska bi esnafi sormaya bi dukkana girdim. Adam beni gordugu gibi alt dudagibi ısırdi. Cevap verdi sonra yine isirdi. Tavsanin isiga bakmasi gibi bakti.
1 yılEvet. Fakat aktif kullanmıyorum 3-4 günde 1 belki girerim.
20 Yorumla
1 yılsanalda duygularımı tam yansıtamiyorum gibi ya real çok daha iyi
10 YorumlaEvet sadece gerçekte sosyal medyada olduğumla kıyasla daha utangacım
10 YorumlaReel hayatta daha camliyim burada dikkatliyim sadece
10 Yorumla
1 yılEvet. Engellediğim adamlar reelde de yoklar mesela hayatımda
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı. Ben benim, kimseye yalan söylesem elime ne geçecek?
10 YorumlaDaha sakinim gerçek hayatta.
10 YorumlaEvet efektsiz makyajsız hallerim de mevcut olduğundan gerçek ben
10 Yorumla
1 yılBurada genelde eglenceli, troll takilmaya calisiyorum
10 Yorumla
1 yılSosyal medya gerçekteki benim 10/1'i bile değil.
10 YorumlaEvet aynısı ama sanırım normal hayatta daha çekingen ve samimiyim. 😌
10 Yorumla
1 yılSosyal medyadada dasak gecerim realdede hic farketmez kendimden ödün vermem
10 Yorumla
1 yılsosyal medya hesabi kullanmıyorum pek ama gerçekte daha iyi olduğumu düşünüyorum
10 YorumlaEvet 🥰 sadece burayı kullanıyorum başka sosyal medyam yok, 😇
10 Yorumla
1 yılSosyal medyada yok gibiyim o yüzden hayır gerçek ben değil
10 YorumlaKısmen ama tam değil. Yarattığım bir persona var illa ki
10 Yorumla
1 yılNeyse öyleyim. Cekinecek saklayacak bir durumum yok.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılNormal yaşantım ile sosyal medyada ki yaşantım arasında absürt bir fark yok..
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 700 cevap paylaştı. Asosyal medya da harika değilim gerçekte tanınmak gerek
10 YorumlaSosyal medayada daha fazla egolu herşeye bı yorumu olan birisi olarak görüniyormusum ama gerçekte sıcak kanlı nazik bı insan olduğumu söylediler kendime karşı grinin gozuyla bakmak istiyorum
10 YorumlaSosyal medyada kimse beni dışlamıyor dışlarsada engell falan atabilirim ve kafa yapına uygun birini bulmak daha kolay gerçek hayatta ise gerçek ve sabit bir arkadaş yok ama üzülmekte yok🥰💅🏿
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayirr, sanalda bana dair bir detay yok, fake bir hesap kullanıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet gerçek hayatta nasılsam sanal alemde de o şekilim bir farkım yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTam tersi sosyal medyaya kendimi göstermiyorum, reelde daha aktifim
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKadınlar genelde sosyal medyada kendi abartarak gösteriyor. Erkeklerde bu durum pek yok. O yüzden bir erkek sosyal medyada az paylaşım yapıyor diye hafife almayın yani ne olacağı belli olmaz.
1 yılgercek olarak olmak bu zamanda ıyı deıl gerceklıgı bılmesı gerekenlere gosterrım
00 Yorumla
1 yılGerçekte daha iyiyim😂😂😂😂👀👀👀👀🐺🐺🤪🤪🤪😈😈😋😋
00 Yorumla
1 yılTamamen gerçek ben 👍😄
11 Yorumla
Soran1 yılGüzel ☺️👍
1 yılGerçekte daha iyiyim yavru
11 Yorumla
Soran1 yılFazla iddialı ☺️
- Devamını Gör (163)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!