Seni stalklayan farklı bir kişilik mi görür, yoksa gerçek seni mi?

Seni stalklayan farklı bir kişilik mi görür, yoksa gerçek seni mi?

Beni göremez ki paylaşım yapmıyorum çok. Burası gibi bloglar hariç diğer sosyal platformlarda bana denk gelemez veya hesabımda bile beni bulamaz. Çünkü bugün şuradayım, mutluyum kahve içiyorum gibi paylaşımlar yapmıyorum. Çok uzun bir süre takip ederse ve dikkatini verirse nadiren paylaştığım bir ânımı belki görür. Ki o da nadiren, sevdiklerimle bir aradaysak birlikte çekindiğimiz bir resim olabilir. Çok kendini paylaşan, yüzünü gösteren biri değilim. Duygulara, edindiğim tecrübelere ve yanımdaki insanların bende bıraktığı etkilere daha çok dikkat ediyorum.
Ben sosyal medyada daha gerçek kişiliğimi yansıtıyorum mesela tanımadığım hiçbir insanı takip etmiyorum mesela birisi bana istek attığında ona önce soru işareti atıyorum ve kim olduğunu soruyorum ama bunlar insanda çok garip geliyor çünkü insanlar sosyal adada her şeyi yapabileceklerini sanıyorlar gerçek hayatta yapamadıklarını orada yapıyorlar gerçek hayatta söyleyemediklerini orada söylüyorlarama bu bana göre değil ben her alanda kendi hayatım her zaman yansıtmaya çalışıyorum
Sosyal medya beni farklı görse ne yazar, neysem oyum, kendini olduğundan farklı göstermeye çalışan insanın kesinlikle tedavi olması lazım. Harbi olun şeffaf olun, sahte olmaya gerek yok, 3 günlük dünya zaten yaşayıp ölcez, iyide olsak kötüde olsak zengin de olsak fakirde olsak sonumuz bir avuç toprak yani gideceğimiz yer belli🫶
Merhaba, kişisel bilgi olarak her şeyi açık açık anlatma taraftarı olmam genelde ama kişilik olarak kendimi iyi bir şekilde yansıttığımı ve gerçek ben olduğumu düşünüyorum.
Cevap
55Cevap
Evet gerçek de neysem sanalda da oyum
Evet zaten sosyal medyada tanıdıklarım var.. Bu kız kim çok kez gördüm KS da soldaki resmini😂
Ben şimdiye kadar her zaman ki gibi gerçekçi biriyim ben neysem o olur gerçekçi olmak 'kendin olmak' demektir başkaları gibi olmak değil. Başkaları gibi yaşıyorsa bilin ki kendileri mutlu değillerdir.
Sosyal medyada kimse gercek olamaz. Eminim burada cinsellikte master yapmis gibi davrananlarin cinsel hayati olmadigina ya da kizlarla cok konusanlarin disarida bi cevresi olmadigina o kadar eminim ki 😅
Fotoğraflarımda sadece renk ayarı yapıyorum. Olmadığım gibi gözükme veya birilerinin beni beğenmesi gibi isteklerim yok. Bu yüzden effect ve shoplarla fotoğraflarımı ve öz güvenimi mahvetmiyorum. Bazen gittiğim yerlerden de fotoğraflar paylaşıyorum. Arkadaşlarımla geçirdiğim eğlenceli vakitleri, aktiviteleri de paylaşıyorum; böylece eğlenceli kişiliğimide yansıtmış oluyorum.🫠💗
olum su fotoyu koymayn cocuklar korkacak neymiş bu ya
Ayni soruyu paylaştım 2 hafta once şu kizi gorunce midem bulaniyor.
Evet tüm türkiye tanidi kendisini 😂😂 hatta bi 10 yıl capslere konu olur
Benim ama samimi olduğum insanlar daha fazlasını görür. Akraba, arkadaş da olsa her şeyimle kendimi ortaya koymayı sevmiyorum sosyal medyada...
Sosyal medyada kız tavlayanlarin gerçekte yüzüne bakmadıkları için böyle yaptıklarını düşünüyorum
yani ben evet gerçek benim
Sosyal medya da sadece bir profil fotoğrafım var. Fotoğraflarımı gönderdiğim birisi varsa, aynı kişilik ile karşılaşır.
Biraz makyajlı halimi görürler, shop veya faceap mı ney ondan yok bende
Sosyal medyada şimdilik gerçek fotom yok ama kullanacak olsam gerçek kendim olurum. İnsanlarla fazla muhatap olmadığım için kendime ait görseller hiçbir sosyal medyada yok ama ileride olabilir tabi.
Gerçek ben kim ki sosyal medyadaki hakkında yorum yapabileyim, yaani 😃
Beni inceleyen inşş gerçek değildir falan der ama gesgerçeğim. 🤣
her şeyi açık açık göstermem ama evet benim
Beni görür.. sadece kendime, ve en yakınımlarıma sakladığım taraflarım haric.. o kadar
Evet en gerçek halim, bu nasıl bir değişim kız başka biri olmuş 😂 dolandırıcılık resmen
Herşeyimi burada paylaşmam. Yine gerçek benim ama sınırlar var
Sosyal medya da efendi bir kız gibi görünürüm ama içimde șerro bir karı yatar🤣
Gerceği cünkü kime ne dedim veya naptimla uğrasmaya ne gerek var...
Pek paylaşım yapmiyom tanıdık olan da gercegimi biliyo ne saklayim
Gerçek benim farklı veya sürpriz bir şey benden çıkmaz✨💫
Benim gerçekteki halim sosyal medyadan daha iyi olur
Valla her yerde kullandığım bir tane vesikalığım var gerçek hayatla tek farkı gülmüyorum
Kimse bana bu ikisinin aynı kişi olduğuna inandıramaz, DNA testi bile
Ben her yer de gerçeğim, her yer de kalbim aynı dürüstlükte ama insanlar sonradan işlerine gelmeyince engellemeyi layık görüyorlar.
Ben gerçekçi biriyim hayatımda da aynı böyleyim
sosyal medyada kendimi paylaşmıyorum zaten, ama karakter olarak sosyal medyadaki ben gerçek ben olmuyorum
Insan sinirlenince kriz geçirince canavara dönüşebilir
Erkekler neyse o da kızları ailesi bile taniyamiyor bazen
Evet. İşte ben. Tek fark saçlarım şu an boyalı değil biraz beyazım var. 😂
Kadınlar sadece badboyları stalklar erkekler sadece zenginleri ben ne zenginim ne de badboy... Stalklanacak bir şeyim yok...
estetik yaptırınca filtreye ihtiyaç olmuyor en dürüst cevabı benim verdiğimi düşünerek söylüyorum efekt shop düzenleme falan hiç kullanmıyorum çünkü estetik ameliyatı olunca bunlara gerek kalmıyor 😅
Sosyal medyada kız gibi davranıyorum normal de erkeğim
İnsta ve çeşitli formlarda
Neden öyle dedin
Eğlenceliyimdir 😂
Sosyal medyada biraz abarttığım doğrudur
Instagram gerçek, KS goy goy
Oha lan😅😅😅 bu ne mkkk makyaj ve efekt bu kadar değiştirmiş olamaz😹
@Shazam6 evet bu da bunun kaniti valla ben pek böyle makyajda yapmam efekt de yapmam siz erkeklere üzülüyorum bazen bu konudan dolayi😹😹😹
Görmeden de Ebu cehile benzedigimi söylüyorum zaten🤣
evet hem de tam olarak
Hiç kasamam kendimi. Ben neysem o kişiliğim.
Hayır. Her şeyim yalandır.
Evet ben maske kullanmayı sevmiyorum. Neysem oyum.
Ben her zaman gerçeğim
Sosyal medya hesabım yok
Gerçek benim daha ne olsun ☕️🙋🏻♀️
Olduğum kişiyim.
her halimle ben
sosyal medyada ben diye bir şey yok :D
Sosyal medya kullanımıyorum
Evet %100 gerçek benim
benim sosyal medyam yok abi en iyisi kafam çok rahat :D
Hemde 💯de 💯 benim komik ve espiri tüel bir insanın
Ben her ortamda farklıyım yaa bir çok kişiliğim var
Buna ördek sendromu denir ve çoğu insanın sosyal medyadaki kendisi ile alakası yoktur
ben hiç foto paylasmam
Sahte olamıyorum.
Asla hjk
Evet
Al abi bi snickers ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?