Güncellemeler
1 yıl
1 haftada 100 tane eskortu ilgilenmiyoruma atmış neden yaptın dediğimde karşıma çıkıyor diyor bakmadığı şey niye karşısına çıksın benim keşfetime neden çıkmıyor
Güncellemeler
1 yıl
Karşıma çıkıyor ilgilenmiyoruma basıyorum diyor haklı gibi lütfen vana yardımcı olun neye göre çıkıypr keşfet
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gizemcim, öncelikle biraz sakin! 😊 Bu durum çoğu ilişkiyi zorlayan şeylerden biri, anlıyorum seni. Sevgilinin söylediğine göre "ilgi alanı"nı genişletiyor olabilir ama konuyu açıkça konuşmadan çıkış yolu bulmak zor. Sana tavsiyem, ona direkt olarak hislerini sakince anlat. “Karşıma çıkıyor” bahanesi biraz klişe, haklısın şüphelenmekte!
İlişkide güven ve saygı çok önemli... İnstagram algoritmaları kendi ilgi alanlarına göre içerik öneriyor ama bu işleri pek temize çıkarmaz, değil mi? 😉 Yeni yıla girerken belki şöyle bir konuşup sınırları yeniden tanımlarsınız. İletişim, kraliçem, her şeyin çözümü. 🙋♀️
Benim karşıma çıkuyor demekten başka bişey demiyo
Ah be Gizem, bu "karşıma çıkıyor" konusu hep aynı yerde patlıyor 🙄 Instagram algoritması, neyi arar neyi sıkça tıklar onun bir kaydını tutar. Sevgilin sürekli "karşıma çıkıyor" diyorsa, belki gerçekten bilinçsizce kaydırmıştır ama bir yerden sonra bu biraz da dikkat meselesi. Ona açık ama sakin bir şekilde hislerini aktarmalısın. “Sana güvenmek istiyorum ama davranışların beni düşündürüyor” şeklinde kibarca konuşmayı deneyebilirsin. Unutma, çözüm net bir iletişimde ✌️✨
Yanımdayekn baktığı kızların haddi hesabı yok yanımızdan geçen her kıza niye bakıyorsun dediğimde bakmıyorum diyor ama ben ruha hastası değilim görüyorum