Elim de note 2 var zaten yeter bana
Sizce iphone 6 mı 5S mi neden?
Elim de note 2 var zaten yeter bana
Yerinde olsam 6 alırdım. Neden mi?
Çünkü teknolojisi daha ileri seviyede özellikler daha iyi haliyle.
İnce olması bence iyi rahat kavrarsın.
kiyas.la/.../Apple-iPhone-6-vs-Apple-iPhone-5s
Tabi 5S'e göre tek kötü yönü 5S 4inç, 6 ise 4.7 inç ekrana sahip olmasıdır.
Ben ilk kez iPhone aldım çok beğendim 6 plus tercih ettim film filan izlerim ve internette geniş alana ihtiyacım olur diye bide fotoğraf ve video çekimlerinde iyi olur diye.
İphone 6 büyüklüğü ve hafifliği çok daha güzel. 5s kullanan arkdşlarım hepsi iphone 6 almak istiyorlar
herkes yeniyi sever
tabi ki 6 çünkü teknoloji gelişiyor her zaman en son çıkan en iyisidir ios 9 iphone 5s i yavaşlatmaya başlayacaktır ama 6 daha iyi çalıştıracaktır iphone 7 çıktıgında da ios 10 en iyi o cihazda çalışacaktır pazarlama stratejisi ;)
Orası öyle de 600 tl ye değer mi :S
iphone 6 2500 değil 2349 tl 16 gb tı sen 64 diyorsan 2649 tl iphone 6 hem son model hemde ekranı 4.7 inç ama tip olarak dersen 5s in tipi daha hoş bana göre ama genede iphone 6
yılbaşından sonra gelen zamları görmedin herhalde fiyatlara bir daha bak
olsun gene fe iphone 6 al derim sen bilirsin gende 5s te güzel ama
Cevap
54Cevap
I phone 5s cunku iphone6 yla nerdeys ayni ozellikler hem 600 tl cok bence fark
Bende öyle düşünüyorum
5s :) ele avuca geliyo mesela ben o yuzden 5s e gecicem g2 kullaniyorm ama telefon elimden cok yerde elime sigmiyo biyere carpiyorm pat yere düşüyor (malum birazda sakarım )
Sakar kızlar çok tatlı ya :D
4ten ne farkı var? :) Ahahahaha
5s kullanıyorum..
6'dan daha hoş bi' görüntüsü var ve 6 ile arasında pek bi' fark yok, "iyi ki de 5s almışım" diyorum..
Hoş, aldığım zamanlarda 6 yoktu ama nese =/
Benim de aklımdan o geçiyor 600 lira için değmez gibi geliyo arada pek fark yok kasa değişik bir de işlemci o kadar
5s ile 6 aynı sadece ebatları 6 nınki çok az dahabüyük farkedilemeyecek kadar ama 6 nın ayrı bir Havası var bence. Ama ben plus aldım. 5s kullanıyordum bir anlamı yok dedim ve plus aldım. Büyük telefon kullanmayı sevmiyorsan ayrı tabi.
Özellik farkı yok denecek kadar az.
Tip dersek 5s çok daha karizma.
6 takos gibi kocaman.
Tek elle kontrol zor.
Almışken 6 al. Satarken daha az zarar edersin. Ben 5s i 2300 e almıştım. bir ara satmaya yeltendim 1500 verim gibi saçma sapan şeyler söyleyince millet vazgeçtim :)
Kanka 5s al çunku 6 da ayfon iyice bozdu kendi şeklini falan daha buyuk ve şekli kotu ve aralarında fark yok hep 8mp kamera 1.6ghz işlemci falan oluyo aynı neredeyse ama sen bilirisin
Bence i phone deniyorsa kendine has o şekli ve üstten kilididir çekici kılan ama 6da bu söz konusu değil
Çok bir farkı yok fakat kesinlikle iPhone 6 almanı öneriyorum gerçekten çok iyi bir makina pişman olmazsın. İnceleme videolarını izlemeni öneriyorum.
6 nın tek sevmedğim yanı kilit tuşunun yanda olması. Yıllardır klasik iphone a alışmış birine yapılabilcek en büyük hainliktir bu.
Paran varsa ıphone 6 yoksa 5S al geliştirici değilsen bir fark hissetmezsin hissedeceğin tek şey bir kaç gram daha fazla hava
Ben ıphone 5s kullanıcısı olarak kesinlikle 5s dyorum 6 'Yı hiç begenmedim bildiğin s4 tipi
incecik hiç begenmedim.
Bence 6 nın tek çekici tarafı yeni olması
Onun dışında 600 tl fazla vermeye değmez
evet aynen öyle olması 1 2 aya piyasad tüm fiyatlar dibe vuracak gerek yok.
Nerden biliyorsun
ben bilirim sen bana güven yani kesinlikle tavsiye etmem mileeitn cebinde parası yok sırf gösteriş aa yeni telefon aldım havas ı olsun diye alan çok kişi var ama gerek yok :D
Iphone 5S
Artan özellikleri kullanacaksan para ver bu telefonlara bence
Istiyorum ya 2 yıldır iphone hayali kuruyorum ama elimde zaten telefon olduğu için alamıyordum :/
Yahu git 1300-TL ye Samsung Galaxy Not 3neo al rahatla!!!
Fanatik Apple hastasıyım. 2 iphon ( 5S ve 6 kullanıyorum) ama sıktı artık...
performans olarak 6 tabii ki daha ileri seviye, ergonomi olarak 5s.
6nın üstü çıkınca 5s in özellikleri geride kalcak o yüzden
6 al ya
bende 5s var 6 ya geçsem mi diyorum kenarları keskin olmadığı için vazcaydım daha hoş görünüyor bence 5s :D
Bende galaxy s5 var 6 aydir ama iphone6 ciktiği günden beri gözlerimi kamaştiriyor. Galaxy s5 bana hic bişeymiş gibi geliyor
zamnında iphone 5 çıkmıştı ve ondan az önce de note 2
ben note 2 yi aldım ama şu an samsungdan soğudum satmaya kalksam para etmiyor telefon kasıyor vs.
iphonun daha kaliteli oldugunu düşünüyorum ve iphone 5 almış olsam şu an note 2 500 lira ediyorsa iphone 1000 tl ederdi
ve fiyatları da aynıydı o zaman ben note 2 yi 2200 tl ye aldım şu an 500 anca ediyor
Iphone 6S i bekle ikiside degil. Cok basit 5 ve 5s arasındaki farkları hatırla. !
:D la 5s alacaktım 6 yı bekle dediler zaten 6 çıktı
hacı parayı at bankaya diyon yani :D mantıklı aslında ya da bende note 2 var boşver telefonu bilgisayarım yok bir bilgisayar mı alsam :Ss
bilgisayarım yok aslında çoğu işi telefondan hallediyorum ama bir pc alsam fena olmazdı
1000 tl lik laptopla yapacağım şeyleri telefonla da yaparım neyse boşver ben en iyisi 6s i bekliyim param da bende kalsın
Teknoloji ye ayak uydurman için maaşının çok dolgun olması gerek cunku sürekli yenisi çıkıyor onun haricinde S5 s yeterli ;)
Şimdi alırsam en az 3 yıl kullanırım öyle sürekli değiştiren biri değilim note 2 vardı bende 2 yıl kullandım
5s kullanıyorum ama almadan bir kaç gün önce 6 çıkmıştı ve yinede 5s aldım 6 da görüntü olarak ıphone alakasız bişey olmus 5s ama kibarca 5s diyorum ✌️😃😃
Ben Iphone 5S diyorum. Evet Iphone 6'daki güncellemeler yenilikler daha fazla fakat ben yine de Iphone 5S diyorum çünkü dış görünüşünü daha hoş buluyorum, ve daha küçük ve kalın ben büyük ve ince telefonları sevmiyorum.
İphone 6 almalısın ama 4 ay sonra al en az 250 lira düşüş olucak telefonlarda
6s i mi beklesem hem özellik de koyuyorlar "s" serilerine
En iyisi şimdilik param cebimde kalsın
Ya arada çok az fark var zaten az daha ver Iphone 6 al bence :)
600 tl az mı reis D:
android gibi sistem var mı istediğini yapıyorsun. iphone para veriyorsun birde şarkı yüklemeyle uğraşıyorsun; paranla rezil oluyorsun.
6 çok kırılgan bir telefonmuş 5s daha dayanıklı ve daha küçük olduğu için daha fazla telefona benzetioyrum.
5S çünkü küçük 6 nın tasarım iyi değil arkası kötü duruyor 5s daha iyi bir tasarımı var oyunlardada farkı olmaz farkını 3 sene sonra falan anlarsın
İPhone 6 öncesi Apple cihazların işlemci hızları ve diğer donanım özellikler diğer markaların 500 TL ilk cihazlarından daha düşüktü.
1900 lira vericeksin bir telefona ve eski modeli olucak? çok mantıksız geldi bana
Iphone o kadar çabuk eskiyen bir telefon değil
2. si 600 tl fark az sayılmaz
Samsung istemiyorum
4.3 inc ekrandan daha büyük olan ekranların kullanımı zorlaşıyor.
iphone 6 da kasa tipi değiştiği için ve büyük olduğu için beğenmiyorum
İphone 5s küçük olduğu için Daha Kolay kullaniirsin 6 büyük :)
5S kullanıyorum bro 6 almayı düsünmüyorum şu an fazlasıyla isimi goruyor zaten 6'nın niraz büyüklüğü var o yüzden sıcak bakmıyorum 6'ya bro
Bazilari Iphonenin her serisini aliyorlar anlamiyorum ya biz çok fakirz ya da herkes çok zengin
onlar psiokopat
Her zaman son model daha iyidir. Güncellemelerde alt modeller kasılmaya başlıyor
A8 işlemci var yeni nesil apple ürünleri daima daha iyi oluyor 6 al 6
Ben şu an 5s kullanıyorum 6 ile karşılaştırdım 6 daha iyi😊
6 al 600 lira fark birşey değil almışken en sonunu al :D
tabikide ıphone 6 daha hızlı daha büyük plus özellikle yeni çıkan model bunu anlayacak zekadasın herhalde !
Sen de de sorumu anlayacak zeka yok ona bakarsan
Çok ukalasın bu arada !
Sen de öyle!
Seninle münakaşaya girmek istemiyorum
Ben de aynı şekilde uzatmayalım iyi günler
Bencede iyi günler
Alacak gucun varsa al bir tane iphone 6 hem ayri bir havasi var kardes
Bende NOKIA 3310 var, 2 sini karşılaştırdım, benim telefona geçemediler :)))
İphone 6 Tabiki
Son Model Kasa Yapısı da Çok Hoş ve Üst Model Yenilikçi Bir Telefon..
600 lira ver en iyisi en son olsn telefon dediğin her yıl değiştirilmiyor : ^^ almışken iyisi olsn
iphone 6 alcaksan 16 lık alma 64 lük al bana 5s daha iyi geliyor nedense :)
İphone 6 tabiki de :)) daha hızlı
2500 tl çok büyük bir rakam ama :S
bunu alacak kadar paranız var da o kadar fakir fukara var neden yardım etmez bu el kadar telefon alırsınız anlamam
çok da bir farkı yok. 5s alablrsin
kesınlikle altı 64 gb al ama alırsan
3000 lira mı verdiricen bir telefona
faturalı olmuyormu ben öyle aldım komple flat 40 euro verıyom ayda 2 sene araşdır istersen 5 sı kullanmadım fakat iş arkadaşım kullandı 6 yı verıp onu bıdaha kullanmam dıyo ıos çok fazla yükleme yapıyo 16 çabuk dollar oyüzden dedım
Ben peşin alicam taksit ödemek istemiyorum 2 yıl
Her zaman son model daha iyidir
Yenisi çıkmışken ama bütçen ne derse onu seç
Abi şimdi iphone 6 da beni cezbeden tek şey yeni olması onun dışında gözümde 5s ten çok bir farkı yok
bir seri sonra olması için de 600 tl fazla verirlir mi bilemedim şimdi
Iphone 6 çünkü daha pahalı
6 aldım memnunum o yüzden 6 diyorum
600 tl fark var S
o zaman sorma bu soruyu git 5s al
bravo karakteerinize hayran kaldım! süprsiniz
6 alacağına 6 plus al
Yok artık 3000 lira
Tabikide sen. sikmisim iphoneyi :Dd
Iphone6nın fiyatıyla benim maaş arasındaki farka bir ıphone daha alınıyor yani
Çok pahalı ya
Ciddimisin