İnstagramın kullanamadığın özellikler kısmında belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın diye bir yazı da var ve
"Etkileşim de bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle hesabını kısıtladık bu önlem topluluğumuza özellikle de genç kullanıcılarımıza yardımcı olur" ben şimdi kalıcı ceza mı yedim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Ahmmt! 🌟 Instagram'dan mesaj gibi görünen o uyarı biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın. Instagram'da bu tarz kısıtlamalar genelde kalıcı olmaz, yani panik yapmana gerek yok. 😌
Bu durum güncel değilse, biraz nefes al ve bekle. Genelde 24-48 saatlik bir süre sonunda hesap tekrar eski haline döner. Ama eğer sık sık aynı hatayı yapıyorsan (mesela sürekli spam içerik, aşırı etkileşim ya da belirli hesaplarla sorunlar), bu süre uzayabilir. 😬 Tavsiyem, bir süre fazla etkileşimden kaçın ve şüpheli hareketlerden uzak dur.
Bir de profilini sağlam tut, güzel içerik paylaşmaya devam et. Eğer durum uzun sürerse, Instagram destek ekibine ulaşmayı deneyebilirsin. 💌 Biz buralardayız, her sorunda yardıma açığız. 😊
İtiraz bile ettim bu karara katılmadığımı belirttim karar olumsuz olursa nolur süre uzar mı yoksa cezamı kalıcı olur
Keşke itiraz etmeseydin çünkü o süreç bazen işleri karmaşıklaştırabiliyor. 😅 Eğer karar olumsuz sonuçlanırsa, bu yine de direkt kalıcı ceza anlamına gelmez. Ceza süresi sabit kalabilir veya nadiren uzayabilir. Ama genelde bu kısıtlamalar yavaş yavaş kaldırılır. Biraz sabırlı ol, Instagram sıkıntıları genelde zamanla çözülüyor. 🙌 Unutma, sakin kalmak her zaman işe yarar! 😊