İnternet & Teknoloji Hesap erişime izin vermiyor ne demek? Nazsuu1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Önceden o gmaille giriş yapılmış mi oluyor? Güncellemeler+1 yıl Hesabına giriş izni verilmedi? Yazıyor gmaile tıklayınca Hesap erişime izin vermiyor ne demek? Cevapla Gmail Hakkında Sorular Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hulyayaman00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Şifre veya kullanıcı adı yanlıştır ya da hesap silindi kapatıldı 0 8 Yorumla Nazsuu1 +1 yıl E posta yazıyorum şifre oluşturuyorm cinsiyet bölümüne yönlendirme yapıyor, önceden hesap açılmışmi kesin Yorumla Hulyayaman00 +1 yıl Olabilir Yorumla Nazsuu1 +1 yıl Nasıl net öğrenirim çok önemli benim için Yorumla Hulyayaman00 +1 yıl Şifre birde unuttum de o zaman bu hesap senin mi diye çıkıyorla bazılarında bide öyle dene Yorumla Nazsuu1 +1 yıl Şifre unuttun mu bölümu yokE posta:ŞifreŞifre tekrar Bu şekilde çıkıyor Yorumla Hulyayaman00 +1 yıl Başka cihazdan denedin mi Yorumla Nazsuu1 +1 yıl Yok deneyeceğim şimdi Yorumla Nazsuu1 +1 yıl Başka telefondan denedim üye ol sayfası açıldı direk Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl şu an hesaba giremesin 0 4 Yorumla yalnız_adam-25 +1 yıl Veya birden fazla deneme yaptığın için Yorumla Nazsuu1 +1 yıl Hiç yapmadım hesap önceden kaydolunmus mu oluyor Yorumla yalnız_adam-25 +1 yıl Başka telefondan gir Yorumla Nazsuu1 +1 yıl Girdim direk üye ol sayfası açıldı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şifre veya kullanıcı adı yanlıştır ya da hesap silindi kapatıldı
E posta yazıyorum şifre oluşturuyorm cinsiyet bölümüne yönlendirme yapıyor, önceden hesap açılmışmi kesin
Olabilir
Nasıl net öğrenirim çok önemli benim için
Şifre birde unuttum de o zaman bu hesap senin mi diye çıkıyorla bazılarında bide öyle dene
Şifre unuttun mu bölümu yok
E posta:
Şifre
Şifre tekrar
Bu şekilde çıkıyor
Başka cihazdan denedin mi
Yok deneyeceğim şimdi
Başka telefondan denedim üye ol sayfası açıldı direk
şu an hesaba giremesin
Veya birden fazla deneme yaptığın için
Hiç yapmadım hesap önceden kaydolunmus mu oluyor
Başka telefondan gir