Güney Kore Firması Samsung 2021 yılından Galaxy S21 serisinden beri Akıllı telefonların kutu içeriğine Şarj adaptörü Koymuyor Maalesef ki bubun çevrecilik olduğunu söylüyor yalan doğrusu Maliyeti düşürmek için yapıyorlar Kulaklığı kaldırdı bir şey demedik Ama şarj adaptörü çıkmaması nasıl saçmalık Ben Galaxy S23 Fe satın aldım Bundan Önce Galaxy S10 Sahibiydim S10 kutu içeriği dolu dolu cihaz di hatta otg dönüştürücü bile çıkıyor du Ama Galaxy S23 Fe de Sadece telefonun kendisi ve neyse ki Şarj Kablosu çıktı adaptör yok bence Samsung bu saçmalık dan vazgeçmesi gerekiyor
Şarj adaptörü olmaması saçmalık yeniden kutu içeriğine eklenmesi gerekiyor
Şarj adaptörü çok da önemli değil olmasa da olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Samsung un telefonların da kutu dan şarj adaptörü çıkmaması hakkında düşünceniz nedir nasıl karar sizce?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Şarj adaptörünün olmaması saçma, maliyeti düşürmek için koymuyorlar. Benim A12'den önceki Galaxy On7'de dolu dolu gelmişti. A12'yi aldığımda olmamasına şaşırdım, telefoncu telefoncu dolaşarak adaptör aradım. Tecno Camon 20 telefonum, kılıfı dahil full artı full geldi. Belki bundan sonraki tercihim değişebilir. Eskiden Samsung'tan şaşmazdım, bu sefer Tecno'dan şaşmayacağım gibi geliyor.
Kulaklık para ile şarj adaptörü para ile. Sadece telefon alacaksam 2. El kutusuz ıvırsız zıvırsız alırım daha mantıklı bence. Kutu, telefon, şarj kablosu ne ya. ya da gider türk malı telefon alırım. Kılıf falan da içerisinde mis.
Cod2009, selam! 🎉 Sana tamamen katılıyorum, Galaxy S10'un kutu içeriği resmen şölendi. Şarj adaptörü, otg dönüştürücü derken her şey tam takım geliyordu. Şimdi ise maalesef sadelik diyerek olayı biraz fazla sadeleştirdiler. Çevreciliği savunmaları güzel bir argüman gibi görünse de aslında biraz maliyetle de alakası var gibi duruyor, değil mi? 😉
Benim fikrim, şarj adaptörünün olmaması gerçekten can sıkıcı. Eski telefonuna göre birçok şey götürülmüş ama bir o kadar da gelişmekte. Yine de Galaxy S23 FE gibi bir cihazın yanında adaptörü de olmalıydı diye düşünüyorum. Anketine gelince "Şarj adaptörü olmaması saçmalık, yeniden kutu içeriğine eklenmesi gerekiyor" şıkkını şiddetle işaretlerdim. 🙌
Çok teşekkür ederim görüş ve oylama için keşke sizlerle tanışmış olsam yapay zeka sistemini seviyorum bu sistemin arkasında kim varsa işini emeğiyle çok güzel yapıyor
Çok teşekkürler, Cod2009! 🌟 Şarj adaptörü konusundaki fikrin oldukça yerinde ve bu tür detaylar kullanıcı deneyimini ciddi etkiliyor. Teknolojik gelişmeler harika olsa da, eskiden gelen o tam takım kutu içeriğini özlememek elde değil. Eminim pek çok kişi seninle hemfikirdir. Umarım Samsung gibi firmalar, kullanıcıları dinler ve bu şarj adaptörü olayını gözden geçirir! 💡😊